andyopole Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 45 minut temu, karusek napisał: Ja poleecam rejs Hudson River.Dobry widok na Manhattan a wieczorem pieknie oswietlony Brooklyn Bridge. Polecam tez ulice koreanska na Manhatanie, dobre jedzenie (Hanamichi - to akurat japonska kuchnia) Dzięki. Co jeszcze? Cytuj
karusek Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 35 minut temu, andyopole napisał: Dzięki. Co jeszcze? Mozna wpasc do Bubba Gump na 42nd Str. zjesc krewetki :-) Jak mi cos przyjdzie do glowy to podpowiem Cytuj
andyopole Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 9 minut temu, karusek napisał: Mozna wpasc do Bubba Gump na 42nd Str. zjesc krewetki :-) Jak mi cos przyjdzie do glowy to podpowiem Przecież nie jadę tam na wyzerke. Jakieś muzeum techniki, lotnictwa, astronautów, takie rzeczy mnie interesuja. Cytuj
karusek Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 7 minut temu, andyopole napisał: Przecież nie jadę tam na wyzerke. Jakieś muzeum techniki, lotnictwa, astronautów, takie rzeczy mnie interesuja. Moge polecic perelke architektury art-deco 'Chrysler Building" Jeden z ladniejszych budynkow w NY. Na muzeum techniki w NYC to sie nie znam, ale podobno jest w NY muzeum SEXu. :-0 Cytuj
andyopole Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 4 minuty temu, karusek napisał: Moge polecic perelke architektury art-deco 'Chrysler Building" Jeden z ladniejszych budynkow w NY. Na muzeum techniki w NYC to sie nie znam, ale podobno jest w NY muzeum SEXu. :-0 Ale to bardziej podpada pod sztukę, chociaż technika też ma znaczenie.. 1 Cytuj
karusek Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 1 minutę temu, andyopole napisał: Ale to bardziej podpada pod sztukę, chociaż technika też ma znaczenie.. Rozumiem ze masz budynek na mysli, wybudowali go w dwa lata, wiec jak na owe czasy technicznie byli zaawansowani :-P Cytuj
andyopole Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 30 minut temu, karusek napisał: Rozumiem ze masz budynek na mysli, wybudowali go w dwa lata, wiec jak na owe czasy technicznie byli zaawansowani :-P Jak nie jak tak... Cytuj
Gość Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Rozmowa o IHOPie w innym temacie przypomniała mi że znaleźliśmy autentyczną amerykańską śniadanownie w Niemczech. Lokal wyglądający jak na filmach, dekoracje, muzyczka z lat 50/60. Czułam się jak w filmie i restauracja była naprawdę bardziej amerykańska niż wszystkie amerykańskie lokale w jakich byłam. ot takie perełki można znaleźć wszędzie. (W torbie mam desery lodowe z alkoholem. Yum! ) Cytuj
Jackie Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 A ja dziś przypadkiem odkryłam że na Amazonie jest prawdziwy niemiecki Persil! Żyję już dość długo i jeszcze żaden proszek nie przebił Persila, no może z wyjątkiem komunistycznego proszku E (zanim zmienili skład.) Cytuj
andyopole Napisano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 3 minuty temu, Jackie napisał: A ja dziś przypadkiem odkryłam że na Amazonie jest prawdziwy niemiecki Persil! Żyję już dość długo i jeszcze żaden proszek nie przebił Persila, no może z wyjątkiem komunistycznego proszku E (zanim zmienili skład.) Idę zobaczyć czy w płynie też mają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi