Patipitts Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Bardzo @ilon Ja to sie zastanawialam czy cos sie stało ze nie piszwsz tyle czasu, mam nadzieje ze sie dobrze bawiłaś w Polszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 58 minut temu, Patipitts napisał: ... mam nadzieje ze sie dobrze bawiłaś w Polszy Dodala z Bialoruska @Patipitts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 No szto sie dziwisz, a pasmatrij na mape gdzie Biała Podlaska lezy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, Patipitts napisał: Bardzo @ilon Ja to sie zastanawialam czy cos sie stało ze nie piszwsz tyle czasu, mam nadzieje ze sie dobrze bawiłaś w Polszy Bylo super! Wesele brata bylo cudowne. Na swoim tak nie plakalam hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) 10 minut temu, ilon napisał: Bylo super! Wesele brata bylo cudowne. Na swoim tak nie plakalam hahaha Extra, cieszę sie ze sie dobrze bawilas Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Patipitts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 3 godziny temu, Patipitts napisał: No szto sie dziwisz, a pasmatrij na mape gdzie Biała Podlaska lezy :p Musi Lukaszenka szeroko granice otworzyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Bylo super! Wesele brata bylo cudowne. Na swoim tak nie plakalam hahaha Ja na swoim plakalem, jak juz bylo za pozno, po wszystkim….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 9 godzin temu, Patipitts napisał: No szto sie dziwisz, a pasmatrij na mape gdzie Biała Podlaska lezy :p ooooo to widzę, że jakiś swojak z niedalekiej BP jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 3 minuty temu, keeway napisał: ooooo to widzę, że jakiś swojak z niedalekiej BP jest. Najlepsze laski z Białej Podlaskiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi