cee Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 @Joanna30 a ty jeszcze na wolności? Cytuj
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 8 minut temu, cee napisał: @Joanna30 a ty jeszcze na wolności? Hahaha Na stronie polskiej mam info, że paszport nadal jest w konsulacie. A na stronie obcojęzycznej info jest takie Tak że chyba lepiej by było pojechać do tego konsulatu Cytuj
cee Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Ja mam taki obrazek od 11go kwietnia także be patient, jak to mówią Apdejt był wczoraj to może coś ruszy jutro . Powodzenia!!! Cytuj
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Od 11 kwietnia??? Nawet mnie nie strasz! Ja bym chciała we wrześniu bilety kupować Poprzedni update był w poniedziałek, więc to o niczym nie świadczy A Ty na co od kwietnia czekasz? Cytuj
cee Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Ja E-2 więc trochę dłużej się schodzi, niemniej jednak za długo Cytuj
agatenka Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 19 godzin temu, Joanna30 napisał: To gdzie Wy mieszkacie, że macie takich sąsiadów? W małej mieścinie w Delaware Binden pochodzi z tych rejonów 20 godzin temu, andyopole napisał: Dziadek very happy. Qrczę, mam nadzieję że to nie jest ślubny. Mój kolega tak kiedys palnal, po firmowej imprezie pochwalił że ojciec koleżanki dobrze się trzyma a to jej mąż był. Wole jednak młodszych 1 Cytuj
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 1 minutę temu, agatenka napisał: W małej mieścinie w Delaware Binden pochodzi z tych rejonów Wole jednak młodszych I w ten sposób postradałem wszelkie nadzieje... Cytuj
agatenka Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 13 minut temu, andyopole napisał: I w ten sposób postradałem wszelkie nadzieje... haha , ależ Ty przecież zaobrączkowany? Cytuj
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 3 godziny temu, agatenka napisał: haha , ależ Ty przecież zaobrączkowany? Ależ skąd! O ile dobrze umiem czytać forum, to andy jest (chyba) świeżym kawalerem z odzysku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi