sly6 Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 http://www.spiegel.de/politik/ausland/polen-robert-biedron-in-slupsk-bei-buergermeisterwahl-in-stichwahl-a-1003480.html a tak jest w Słupsku,pisza w niemieckiej gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 8 lat tu jestem i jeszcze nie przeżyłam zakazu jazdy samochodem a zimy były śnieżne i mroźne były tylko zakazy parkowania na poszczególnych ulicach w mieście Gdyby zimowe standardy z Oregonu zastosować np w Chicago to oni by musieli wyłączyć Illinois w listopadzie i włączyć ponownie ok. Wielkanocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Tak durne, ze az smieszne Jest pare sucharów, ale niektore teksty mnie rozwalily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 O matko, ale sie usmialam :) Edit: ale tez przypomnialam sobie kilka fajnych kawalkow z mlodosci, np. to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a ja przypomnialam sobie, ze teledysk do call on me to dobry motywator do cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Wczoraj zapeklowalem. Dziś nadziewanie. Jutro wedzenie. Kiełbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 mozna jakis prosic przepis na taka kielbache ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ostatnio kupiłem jakąś w polskim sklepie (o wdzięcznej nazwie 'Kiełbasa' zresztą...) ale była kiepska bardzo. Z NJ to jeszcze na greenpoint można było pojechać od czasu do czasu, w VA o dobrą kiełbasę to raczej ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 ..dzisiaj przeprowadzka do nowego domku, yay! Szkoda tylko, ze internet dopiero podlacza we wtorek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 A ja chciałam powiedzieć, że jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana tym, że Kraków nie organizuje transportu do centrum po koncertach w Kraków Arena. Bądź nie zorganizował dojazdu tylko po czwartkowym koncercie Slasha. Ale nie zmienia to faktu, że sporo ludzi, którzy przyjechali na koncert komunikacją zbiorową mieli potem problem, żeby stamtąd wrócić. O, taka sytuacja, która mnie wkurzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi