tinki Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie, wcześniejzy to był Boening, a teraz zniknął Airbus wiec jeszcze nei fatum Dla producentow samolotow to moze nie, ale napewno dla Malezyjskich Linii Lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie, wcześniejzy to był Boening, a teraz zniknął Airbus wiec jeszcze nei fatum moze ktos kolekcjonuje i nie mial jeszcze Airbusa ale serio, spewnie bym juz zadnymi azjaty... cholera, przeciez mnie tez czeka podroz azjatyckimi liniami lotniczymi... bedziecie sie za mnie modlic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 moze ktos kolekcjonuje i nie mial jeszcze Airbusa ale serio, spewnie bym juz zadnymi azjaty... cholera, przeciez mnie tez czeka podroz azjatyckimi liniami lotniczymi... bedziecie sie za mnie modlic? Bedziemy!!!!! Ale tak na serio to ci nie zazdroszcze tej podrozy..... Wbrew powszechnej opinii nie wszystkie linie lotnicze w Azji są malezyjskie... Akurat ten nalezal do Malezji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwiatkowski Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ...jest to bardzo przydatne forum... bardzo dużo bezcennych informacji, porad. Jako, że świeżak jestem to również chciałbym się przywitać... a więc WITAM:) ...wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ...jest to bardzo przydatne forum... bardzo dużo bezcennych informacji, porad. Jako, że świeżak jestem to również chciałbym się przywitać... a więc WITAM:) ...wszystkich:) A witamy tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 moze ktos kolekcjonuje i nie mial jeszcze Airbusa ale serio, spewnie bym juz zadnymi azjaty... cholera, przeciez mnie tez czeka podroz azjatyckimi liniami lotniczymi... bedziecie sie za mnie modlic? Ja nie będę, bo nie wiem do kogo miałabym się modlić, tyle tych bogów różnych, różnistych . Ale mogę trzymać kciuki, tylko powiedz kiedy . A tak poważnie, to u ciebie na blogu czytałam, że nie lubisz latać czy coś mi się pokićkało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Chcialem powiedzieć ze USCIS zabrał mi dzisiaj moja zielona kartę . W sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ale zamieniona na obywatelstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja nie będę, bo nie wiem do kogo miałabym się modlić, tyle tych bogów różnych, różnistych . Ale mogę trzymać kciuki, tylko powiedz kiedy . A tak poważnie, to u ciebie na blogu czytałam, że nie lubisz latać czy coś mi się pokićkało? Módl się do boga samolotów i boga Oceanu Indyjskiego. No... nie lubie latać, ale latam. Po prostu przed lotem funduję sobie cos oglupiajacego typu tabletka nasenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ale zamieniona na obywatelstwo ? Cały misterny plan w p***u, Pelasia wyczaila w 2 sekundy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi