andyopole Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Zainwestuj w hybryde i nie bedziesz musial sie nawet o paliwo martwic [/quojte] Kiedyś prenumerowalem Customer Report. Zapamietalem porownanie kosztu przebycia jednej mili Toyota Camry. Zwykla kosztowala 52 ce ty na milę, hybrid 56ccentów. Wkalkulowane byly wszystkie koszty. Włącznie z cena zakupu, servicu, itp.
Paulina_89 Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Zainwestuj w hybryde i nie bedziesz musial sie nawet o paliwo martwic [/quojte] Kiedyś prenumerowalem Customer Report. Zapamietalem porownanie kosztu przebycia jednej mili Toyota Camry. Zwykla kosztowala 52 ce ty na milę, hybrid 56ccentów. Wkalkulowane byly wszystkie koszty. Włącznie z cena zakupu, servicu, itp. A o Chevy Volt co myslisz?
andyopole Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 A o Chevy Volt co myslisz?jestem dużym chłopakiem i mógłbym dostać klaustrofobii. Poza tym, ten samochod trzeba podłączyć do gniazdka czasem a elektryka za darmo nie jest. Chyba żebym w pracy to robił.
kzielu Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 poszukiwacze wrazen moga byc zawiedzeni, bo hybryda, ktora dzis prowadzilam moze za duzo mocy nie miala, ale po calym dniu jezdzenia z jednego miejsca do drugiego milo bylo zobaczyc na koniec, ze spalila 0% paliwa To chyba nie Hybryda byla w takim razie, tylko jakis plug in... Tescia Prius ma EV mode (na baterii tylko jedzie) - jak go raz wlaczylem na probe, to sie wylaczyl sam jak przekroczylem 10 mph...
Michalluczkowski Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 A co myślicie o inżynierach? Jakie mogą być jego zarobki?
katlia Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Znajdziesz latwo w necie. Michal, zeby sobie dac rade na imigracji, trzeba byc troche, no zaradny
Michalluczkowski Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Wiem, ale na forach i polskich i anglojęzycznych są dosyć różne informacje. Z tego co poczytałem, to inżynierzy mają dość dobrze w USA to chyba najlepszy kierunek podążania
Michalluczkowski Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 A oprócz inżyniera, to jaki jeszcze zawód ewentualnie?
Joanna30 Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Masz dopiero 13 lat... Studia skończysz za jakieś 10 lat... Czy Ty na serio uważasz, że uzyskasz tu odpowiedź w stylu: "Idź tu, czy tu, bo za 10 lat będzie to bardzo pożądane zajęcie"? A jak nie będziesz miał możliwości legalnej emigracji to co wtedy zrobisz? Kształć się w takim kierunku, jaki lubisz. Poza tym inżynier to naprawdę bardzo ogólne określenie.
Michalluczkowski Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Ok, pozdrawiam za kilka lat napiszę, jak mi poszło
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.