quickoats Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2014 Mysle, ze nie, jestem tu drugi rok z rzedu I w zupelnosci wystarczy
andyopole Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2014 Przy wylocie z USA nie ma odprawy paszportowej. Chociaż, cholera, TSA jest. Ale oni chyba nie maja wtyki.
quickoats Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2014 Dzieki za info, tylko ze boje sie ryzykowac, mozna gdzies dokladnie sprawdzic czy TSA posiadaja takie info? Z tego co sie zorientowalem to ich zadaniem jest glownie wychwytywanie niebezpiecznych przedmiotow czy substancji ale kto wie... Nie slyszal ktos o przypadkach gdy ktos uciekl z USA wlasnie ze wzgledu na sprawe sadowa?
Jackie Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie slyszal ktos o przypadkach gdy ktos uciekl z USA wlasnie ze wzgledu na sprawe sadowa? Roman Polański.
quickoats Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2014 Heh skoro jemu sie udalo, a jest chyba bardziej znany niz ja, to moze jednak nikt mnie nie zatrzyma, nakazu aresztowania tez jeszcze nie bedzie ale tak calkowicie powaznie to jest to do przejscia i jedyne mozliwe konsekwencje to brak mozliwosci ponownego otrzymania wizy?
wodnik Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2014 mozliwe ze jak nie pokazesz sie w sadzie to nałożą na Ciebie bench warrant... a nie masz tam gdzies , gdzie jestes mozliwosci skorzystania z darmowej konsultacji z prawnikiem imigracyjnym ?
quickoats Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 No szukalem wlasnie ale nikogo nie znalazlem, a co to jest bench warrant? Cokolwiek by to nie bylo to naloza to dopiero jak bede w Polsce, a ja nie mam zamiaru wrocic...
quickoats Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 No wlasnie nie mam takiej mozliwosci, obronca nic nie wiedzial na ten temat... a co to jest bench warrant? W sadzie mam byc 20 pazdziernika a chce wyleciec 6 dni wczesniej, wiec jesli mi sie uda i bede w Polsce to cos mi moga zrobic?
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 to zalezy od umow ktore moga podpisane w przyszlosc zobacz co sie dzieje w sprawach podatkow bench warrant http://thelawdictionary.org/article/i-have-a-bench-warrant-can-i-have-a-lawyer-appear-for-me/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.