Skocz do zawartości

Sprawa Sądowa - Możliwa Deportacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dzieki za info, tylko ze boje sie ryzykowac, mozna gdzies dokladnie sprawdzic czy TSA posiadaja takie info? Z tego co sie zorientowalem to ich zadaniem jest glownie wychwytywanie niebezpiecznych przedmiotow czy substancji ale kto wie... Nie slyszal ktos o przypadkach gdy ktos uciekl z USA wlasnie ze wzgledu na sprawe sadowa?

Napisano

Heh skoro jemu sie udalo, a jest chyba bardziej znany niz ja, to moze jednak nikt mnie nie zatrzyma, nakazu aresztowania tez jeszcze nie bedzie :) ale tak calkowicie powaznie to jest to do przejscia i jedyne mozliwe konsekwencje to brak mozliwosci ponownego otrzymania wizy?

Napisano

mozliwe ze jak nie pokazesz sie w sadzie to nałożą na Ciebie bench warrant...

a nie masz tam gdzies , gdzie jestes mozliwosci skorzystania z darmowej konsultacji z prawnikiem imigracyjnym ?

Napisano

No wlasnie nie mam takiej mozliwosci, obronca nic nie wiedzial na ten temat... a co to jest bench warrant? W sadzie mam byc 20 pazdziernika a chce wyleciec 6 dni wczesniej, wiec jesli mi sie uda i bede w Polsce to cos mi moga zrobic?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...