Skocz do zawartości

Wasze Propozycje Zmian Na Forum

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ale gdzie to logo zrobione, bo ja nie widzę zmian?

Chciałabym jeszcze poruszyć temat pyskówek na forum, uważam, że powinni się znaleźć jakieś zapisy w regulaminie - nie podoba ci się, nie komentuj. Czasami jestem zażenowana docinkami, złośliwościami i jadem niektórych forumowiczów. Niby pomagają i dzielą się wiedzą, a ludzi nie lubią. Każdemu się zdarza nie wiedzieć, zapomnieć, nie móc znaleźć czegoś na forum (to nie jest takie proste) albo zwyczajnie mieć inne zdanie.

Chamstwo i hejt w internecie to plaga, ale na zamkniętym forum można i trzeba z tym walczyć.

Napisano

Miqhs, na bannerze byl czerwony napis "Mamy juz 10 lat!" czy jakos, to zostalo usuniete.

Wydaje mi sie ze dawno, dawno temu byla mozliwosc przegladania profili i zarazem WSZYSTKICH tematow i wpisow danego uzytkownika, teraz widoczne jest chyba tylko ostatnich piec czy jakos. Jest szansa zeby to przywrocic? Wtedy mozna by sobie poczytac historie danych uzytkownikow bez wyszukiwania danych tematow w wyszukiwarce, ktora nadal pozostawia wiele do zyczenia.

Napisano

Jak to mówią admini "a u mnie działa" :) Rzeczywiście czytanie wszystkich postów użytkownika by się przydało.

Napisano

A ja mam jeszcze pytanie, może propozycję. Wiele razy się zdarza na forum pytanie o wyjazd do USA, pytania te często świadczą, że ktoś zupełnie nie przeczytał ani jednego tematu. Zamiast się denerwować i kolejnej osobie tłumaczyć, że niech najpierw skończy szkołę, albo że musi mieć wizę, nie można zrobić jakiegoś komunikatu na początku strony w stylu " przeczytaj zanim zadasz pytanie o wyjazd"?

Kolejny pacjent się dziś trafił i zaczęło się, po co atakować jak można niwelować.

Napisano

A ja mam jeszcze pytanie, może propozycję. Wiele razy się zdarza na forum pytanie o wyjazd do USA, pytania te często świadczą, że ktoś zupełnie nie przeczytał ani jednego tematu. Zamiast się denerwować i kolejnej osobie tłumaczyć, że niech najpierw skończy szkołę, albo że musi mieć wizę, nie można zrobić jakiegoś komunikatu na początku strony w stylu " przeczytaj zanim zadasz pytanie o wyjazd"?

Kolejny pacjent się dziś trafił i zaczęło się, po co atakować jak można niwelować.

Miqhs mnie ubiegla, tez mialam to zaproponowac. Tak mi sie jeszcze objawilo, mozna dodac dzial "Obywatelstwo"? Mamy chyba ze 3 dzialy o zielonej karcie, 4 o J-1, a pytania o takim drobiazgu jak obywatelstwo trzeba zadawac pytania w Emigracja forum ogolne, co szybko ginie pod cotygodniowymi zapytaniami jak wyjechac i osiedlic sie w USA na stale.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...