andyopole Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Co wiezli ? Podjrzewam ze ze "gumofilce". Zgadłem?
medeski Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 a to juz turysci gumofilcow zeby bagna pozwiedzac wozic nie mogą ?
KaeR Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 a to juz turysci gumofilcow zeby bagna pozwiedzac wozic nie mogą ? Moga, ale to sie nazywa prewencja. Celnik sobie mysli, ze moze i koles jedzie pozwiedzac bagna, ale po co mu te wszystkie narzedzia? ;P
medeski Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Moga, ale to sie nazywa prewencja. Celnik sobie mysli, ze moze i koles jedzie pozwiedzac bagna, ale po co mu te wszystkie narzedzia? ;P
Robert1992 Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 tak chodziło o gumofilce No i potem Polacy sie zastanawiaja dlaczego tyle osob nie dostaje wiz / dlaczego Polski nie obowiazuje zniesienie wiz ..... Jesli mam byc szczera to nie wiem co jest fajnego w chwaleniu sie, ze znajomi lamia prawo. ja sie nie chwale tylko mówie jak jest jakie są przypadki że ludzie tam pracują.
ilya_ Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2014 Widocznie zalezy kto sie w jakim gronie obraca. Nie kazdy skoro ja nie znam nikogo, kto z Polski wpada do USA sobie dorobic. Juz bardziej ludzie przyjezdzaja sie obkupic niz pracowac. Jechac na wakacje, zeby pracowac? Ludziom sie nie chce legalnie pracowac a co dopiero na czarno. Bo non stop panuje jakies takie przekonanie, stereotyp, ze w usa mozna wiecej zdecydowanie zarobic pracujac na czarno niz w unii europejskiej majac pod nosem byle jaka prace legalna. [i np dla Polaka cala unie przed soba [niemcy,anglia,irlandia,holandia,szwecja]] Moze i kiedys tak bylo. Kazdy doskonale wie, ze juz tak nie ma i te czasy minely. tak chodziło o gumofilce ja sie nie chwale tylko mówie jak jest jakie są przypadki że ludzie tam pracują. tu jakis koles kiedys byl na forum co pedzle przewozil
Robert1992 Napisano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2014 i co udało mu sie je przewieżć ? czy złapali go ?
karus Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 ostatnio z mojej dalekiej rodziny 2 osoby dostalo 5 letni zakaz wstepv za to ze wiezli filce w bagazu :-) hahaha dawno tak się nie uśmiałem heheh dostali bana za gumofilce hehe czy mają to jakoś wpisane w papierach ?? pzdr
Robert1992 Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2015 hahaha dawno tak się nie uśmiałem heheh dostali bana za gumofilce hehe czy mają to jakoś wpisane w papierach ?? pzdr tego nie wiem ale szyszałem ze na lotnisku w usa ich za te gumofilce złapali...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.