jessi.k Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Witam. Podczas wypełniania zgłoszenia do DV2016 wpisałam błędny rok urodzenia, zamiast 1992 wpisałam 1993. Czy to jakoś bardzo szkodzi? Wypełnić jeszcze jedno z poprawnym rokiem urodzenia? (wiem że podczas wysłania drugiego takiego samego zgłoszenia następuje dyskwalifikacja), ale co w takim przypadku? ;( Proszę o odpowiedź.
AFCMajkel Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Raczej nie ma potrzeby zakladania nowego tematuhttp://forum.usa.info.pl/topic/24193-dv-2016-rejestracja-od-1-pazdziernika-do-3-listopada-2014/
sly6 Napisano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2014 jessi.k Niczego sie nie wysyla ,czekac nalezy na losowanie i pozniej nalezy to wyjasnic
Tifo Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Ja bym do nich dzwonił, albo napisał że popelniłem taki i taki błąd. Później będzie za pozno. W ogóle nie wiem jak podczas wypełniania takiego dokumentu mozna zrobic taki błąd.
KaeR Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Ja bym do nich dzwonił, albo napisał że popelniłem taki i taki błąd. Później będzie za pozno. W ogóle nie wiem jak podczas wypełniania takiego dokumentu mozna zrobic taki błąd. Nie ma sensu. W obu przypadkach jest juz pelnoletnia. Poza tym gdzie zadzwoni?
sly6 Napisano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Tifo tylko ze kto ma wglad teraz aby cos poprawic?a ktos cos zapisze i co dalej bedzie takie sprawy to sie zalatwia po wylosowaniu podobne sprawy wyjasniali ludzie pozniej a co do bledow to Ty tego forum za dobrze nie znasz prawie co roku sa podobne bledy,
norton Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Witam Mam problem techniczny a mianowicie jak dołączyć dwa/trzy zdjęcia jednocześnie w formularzu rejestracyjnym? (moje i żony/dziecka) oficjalna instrukcja cytat: "Zdjęcia - aktualne fotografie uczestnika, męża/żony oraz wszystkich dzieci wymienionych w zgłoszeniu. Informacje o wymaganiach technicznych dotyczących zdjęć dostępne są w części pod tytułem Wysłanie zdjęcia cyfrowego. Nie trzeba załączać fotografii żony/męża lub dziecka, jeśli mają obywatelstwo amerykańskie lub status stałego rezydenta, zamieszczenie ich na zgłoszeniu nie spowoduje jednak negatywnych konsekwencji." Pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2014 a wpisales ze masz dzieci-dziecko?masz zone?to wtedy skieruje Cie dalej na wypelnienie wniosku i abys dolaczyl dalsze zdjecia
k11h Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Czwarte podejście. Pozdrowienia z Holandii.
justka Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Napisano 19 Października 2014 Hejk1 1h. Moje drugie podejscie! Ja rowniez pozdrawiam z Holandii i trzymam kciuki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.