Skocz do zawartości

Dv 2016 Rejestracja Od 1 Pazdziernika Do 3 Listopada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Podczas wypełniania zgłoszenia do DV2016 wpisałam błędny rok urodzenia, zamiast 1992 wpisałam 1993.

Czy to jakoś bardzo szkodzi? Wypełnić jeszcze jedno z poprawnym rokiem urodzenia? (wiem że podczas wysłania drugiego takiego samego zgłoszenia następuje dyskwalifikacja), ale co w takim przypadku? ;(

Proszę o odpowiedź.

• Odpowiedzi 502
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja bym do nich dzwonił, albo napisał że popelniłem taki i taki błąd. Później będzie za pozno. W ogóle nie wiem jak podczas wypełniania takiego dokumentu mozna zrobic taki błąd.

Napisano

Ja bym do nich dzwonił, albo napisał że popelniłem taki i taki błąd. Później będzie za pozno. W ogóle nie wiem jak podczas wypełniania takiego dokumentu mozna zrobic taki błąd.

Nie ma sensu. W obu przypadkach jest juz pelnoletnia. Poza tym gdzie zadzwoni?

Napisano

Tifo tylko ze kto ma wglad teraz aby cos poprawic?a ktos cos zapisze i co dalej bedzie ;)

takie sprawy to sie zalatwia po wylosowaniu :) podobne sprawy wyjasniali ludzie pozniej

a co do bledow to Ty tego forum za dobrze nie znasz :) prawie co roku sa podobne bledy, ;)

Napisano

Witam

Mam problem techniczny a mianowicie jak dołączyć dwa/trzy zdjęcia jednocześnie w formularzu rejestracyjnym? (moje i żony/dziecka)

oficjalna instrukcja cytat:

"Zdjęcia - aktualne fotografie uczestnika, męża/żony oraz wszystkich dzieci wymienionych w zgłoszeniu. Informacje o wymaganiach technicznych dotyczących zdjęć dostępne są w części pod tytułem Wysłanie zdjęcia cyfrowego. Nie trzeba załączać fotografii żony/męża lub dziecka, jeśli mają obywatelstwo amerykańskie lub status stałego rezydenta, zamieszczenie ich na zgłoszeniu nie spowoduje jednak negatywnych konsekwencji."

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...