glimi Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 ... no patrz Pan, a ja wysłałem wniosek kilka minut po uruchomieniu dv2016. To nie zostaniesz wylosowany . Ja tam wysyłam zawsze na początku, bo i tak wypełnienie tego to max 15min.
wojtekbp Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Jeszcze nigdy nic nie wygrałem i nie zostałem wylosowany, innej opcji tym razem tez nie widzę ....ale póki co, nie jest aż tak źle w Polsce. Prace mam, domek mam, nie jest źle. W razie czego mam 5 lat doświadczenia za granicą i mogę tam zawsze wrócić. Przyszłość pokaże jak to będzie.
grzegorz_es Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 witam, mam problem przy wypełnianiu formularza. Mianowicie po wpisanieu adresu i kraju urodzenia, itp. Wyskakuje na końcu mi komunikat " If you are not eligible based on your birth country, please answer "No" to the question above. Otherwise, do not select a country of eligibility. Skoro Polska jest na liście, dlaczego wyskakuje taki błąd? Mam wybrać 'No' i potem POLAND? Czemu tak jest?
glimi Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 witam, mam problem przy wypełnianiu formularza. Mianowicie po wpisanieu adresu i kraju urodzenia, itp. Wyskakuje na końcu mi komunikat " If you are not eligible based on your birth country, please answer "No" to the question above. Otherwise, do not select a country of eligibility. Skoro Polska jest na liście, dlaczego wyskakuje taki błąd? Mam wybrać 'No' i potem POLAND? Czemu tak jest? Jeśli jesteś Polakiem z polski a jesteś to wybierasz yes
pusiek7 Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 po dłuższym przeglądaniu forum, czytaniu, człowiek żałuje, że zmarnował swoją szansę 2 lata temu. Tak sobie myślę, że mogłam w ogóle nie brać udziału, nie miałabym teraz czego żałować. Jeszcze dość niski numer, wtedy, to już człowieka najbardziej dobija. Nigdzie w życiu szczęścia, nic nie wygrałam, a tutaj nagle się udało. Jaki człowiek głupi był, można było jakoś kombinować. Szkoda - że tak a nie innaczej się potoczyło. Teraz pewnie nie wylosują, tak los chciał widocznie. Mam jeszcze pytanko mam 20 postów, w takim razie czemu widzę tylko te z tego roku ? a tych starych już nie?
livetofly Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 witam, mam 20 lat, więc mam składać z rodzicami formularz? czy mogę sama? chodzi o nieukończone 21(mam średnie wykształcenie). skoro moi rodzice maja po dwie szanse to obydwoje mnie mogą podać? nie wiem czy zgłaszać sama czy z rodzicami(2 szanse) czy sama i z rodzicami (3 szanse) ? ostatnia opcja coś raczej nie realna..
kzielu Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Rodzice Cie podać jako dziecko muszą, natomiast jak ich wylosuja to będziesz już - za przeproszeniem - za stara . Wysyłać musisz na siebie żeby mieć jakiekolwiek szanse.
livetofly Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 we wrześniu kończę 21 to nie ma znaczenia skoro losowanie w maju?
kzielu Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 OIDP to liczy się kiedy cut off date jest Current.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.