glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Poniżej 30tyś można być pewnym. Kosa to raczej jak trafienie 5 liczb i jedna obok podczas wielkiej kumulacji. Strona już ledwo dycha
Liberty_Mike Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 has not been selected moje pierwsze losowanie . a chcialem byc tym szczesciarzem itrafic za 1 razem :D
chceywlosowackarte Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 mam pytanie co to znaczy o ile dobrze zrozumialem ze zostalo sie zakfalikowanym do dalszego etapu? to wygrywa sie ta karte czy nie !?
georg700 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 moja kobieta też nie trafiła. podobno są jeszcze jakieś szanse na dolosowanie we wrzesniu/pazdzierniku, przynajmniej tak kiedys bylo ale nie wiem jak to dokladnie dziala.
glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 mam pytanie co to znaczy o ile dobrze zrozumialem ze zostalo sie zakfalikowanym do dalszego etapu? to wygrywa sie ta karte czy nie !? Wylosowali Cie? Jaki masz Case Number? To znaczy że wypełnia się wniosek DS-260 i czeka na swoją kolej
ilon Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 mam pytanie co to znaczy o ile dobrze zrozumialem ze zostalo sie zakfalikowanym do dalszego etapu? to wygrywa sie ta karte czy nie !? Samo zakwalifikowanie sie do nastepnego etapu nie gwarantuje otrzymania GC.
glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 DV2014 - nie DV2015 - tak DV2016 - nie idąc tym tokiem myślenia DV 2017 powinno być na tak Ja ktoś został wylosowanym to podajcie numery CN. Mniej więcej będzie można określić kto może pakować walizki i rzucać prace a kto powinien się wstrzymać.
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Czy ktoś może mi powiedzieć, czemu nie mogę się zalogować? WPisuję wszystkie dane, tak jak powinnam i guzik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.