Skocz do zawartości

Wydanie 1 Wizy Imigracyjnej Do Usa Dla Polskiego Małżonka Tej Samej Płci

ilya_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czyli Ty uwazasz,ze Polski narod jest zaje....sty, a ja mowie ,ze nie bardzo to znaczy,ze jestem nie myslaca osoba???

To nie bylo do Ciebie ;-)

Ok to moze inaczej

America i Murica

Polska i Polska bardzo

jasniej nie umiem :D

Napisano

co do pisania o Polsce,Polakach

problem nie jest w pisaniu lecz na jaki grunt to pada,kto tego slucha,czyta

wyobrazmy sobie takie cos ze ktos pisze,mowi ze dane osoby sa be,nie dobre i jak padnie takie ziarno na podana glebe wtedy danym osobom jest trudno pokazac ze sa inne ,sa wlasnie dobre :) bo jak moze byc inne np dziecko alkoholika jesli rodzic naduzywal alkoholu? a jak kto sie powiela wtedy robi sie ciekawie w zyciu danej osoby .walka prawie przegrana.czy to w Polsce czy tez zagranica.

z tym nalezy walczyc,generalizowaniem,braniem osob do jednego worka :)

a co do Katoli jak ktos to napisal

prawdziwy Katolik nie wyzwie nikogo,moze sie nie zgadzac,mowic ze mu sie cos nie podoba

jak osoba innej orientacji ale zachowa sie jak czlowiek :) . a bedzie juz super jak dane osoby sobie beda pomagac

zyc miedzy soba :)

Napisano

Szlak przetarty. Teraz ruszy rynek lewych slubow "dla papierów". :) Jak dla mnie to mogą wydac wizy imigracyjne wszystkim polskim gejom. W USA to nie zrobi wielkiej roznicy bo narodu kupa i się rozejdzie "po kościach" a ja wroce do Polski z mniejsza iloscia kochających dziwnie. B)

Andy zebys sie nie zdziwil jak przy wlocie bedzie egzamin z katechizmu KK :)

Napisano

Prawicowy bol dupy.

Co do "defraudacji", to argument, ze teraz zaczna sie sluby dla papierow chyba nie moglby byc bardziej chybiony. Co ma orientacja do fikcyjnych slubow?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...