KasiaHania Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Jakby go wczesniej nie bylo... No nie było dla osób tej samej płci.....
andyopole Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Jakby go wczesniej nie bylo... Faceci sa odwazniejsi jeśli idzie o defraudacje....
Paulina_89 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Pomysl jaki maly % oni stanowia. Nawet gdyby sie wszyscy zebrali i postanowili defraudowac to raczej liczba tych defraudacji nie dorownalaby tej popelnionej przez hetero.
Paulina_89 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 No nie było dla osób tej samej płci..... Co nie znaczy, ze osoby homoseksualne nie zawieraly malzenstwa dla papierow z osobami hetero.
Aiglon Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Czyli Ty uwazasz,ze Polski narod jest zaje....sty, a ja mowie ,ze nie bardzo to znaczy,ze jestem nie myslaca osoba??? To nie bylo do Ciebie ;-) Ok to moze inaczej America i Murica Polska i Polska bardzo jasniej nie umiem
sly6 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 co do pisania o Polsce,Polakach problem nie jest w pisaniu lecz na jaki grunt to pada,kto tego slucha,czyta wyobrazmy sobie takie cos ze ktos pisze,mowi ze dane osoby sa be,nie dobre i jak padnie takie ziarno na podana glebe wtedy danym osobom jest trudno pokazac ze sa inne ,sa wlasnie dobre bo jak moze byc inne np dziecko alkoholika jesli rodzic naduzywal alkoholu? a jak kto sie powiela wtedy robi sie ciekawie w zyciu danej osoby .walka prawie przegrana.czy to w Polsce czy tez zagranica. z tym nalezy walczyc,generalizowaniem,braniem osob do jednego worka a co do Katoli jak ktos to napisal prawdziwy Katolik nie wyzwie nikogo,moze sie nie zgadzac,mowic ze mu sie cos nie podoba jak osoba innej orientacji ale zachowa sie jak czlowiek . a bedzie juz super jak dane osoby sobie beda pomagac zyc miedzy soba
medeski Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Szlak przetarty. Teraz ruszy rynek lewych slubow "dla papierów". Jak dla mnie to mogą wydac wizy imigracyjne wszystkim polskim gejom. W USA to nie zrobi wielkiej roznicy bo narodu kupa i się rozejdzie "po kościach" a ja wroce do Polski z mniejsza iloscia kochających dziwnie. Andy zebys sie nie zdziwil jak przy wlocie bedzie egzamin z katechizmu KK
andyopole Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Andy zebys sie nie zdziwil jak przy wlocie bedzie egzamin z katechizmu KK Zdałbym.
jkb Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Napisano 5 Października 2014 Prawicowy bol dupy. Co do "defraudacji", to argument, ze teraz zaczna sie sluby dla papierow chyba nie moglby byc bardziej chybiony. Co ma orientacja do fikcyjnych slubow?
sly6 Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Napisano 5 Października 2014 lewe sluby nic nie maja do orietnacji jak do Narodowsci czy tez religii,wyznania wszedzie beda podobne osoby
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.