ilya_ Napisano 27 Października 2014 Zgłoś Napisano 27 Października 2014 dajesz paszport i swoj bagaz. nic wiecej. paszport pani/pan Ci tam odda wraz z kartami pokladowymi. dobrze sobie wydrukwoac bilet na kartce i schowac do podrecznego bagazu...zawsze moze sie przydac....
haneczka019 Napisano 27 Października 2014 Zgłoś Napisano 27 Października 2014 Będąc w Warszawie na lotnisku, udaję się do punktu z British Airways i daje tylko paszport? Nie muszę nić drukować, brać związanego z podróżą? Lecisz do Chicago, tak? Urzędnik imigracyjny na lotnisku O`Hare, po zadaniu kilku standardowych pytań, na ile przyleciałam, do kogo, jaki jest adres pod którym się zatrzymam itd. poprosił mnie też o pokazanie biletu powrotnego. Oczywiście nie miałam takowego, ale miałam potwierdzenie rezerwacji wydrukowane z maila, przydało się, także polecam mieć takowe przy sobie .
wiater Napisano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2014 dziękuje za cenne informacje
mi0706 Napisano 28 Października 2014 Zgłoś Napisano 28 Października 2014 Ze mną to różnie bywa ale myślę, że się nie zgubie. Myślicie, że w 1.5h się wyrobie? bo tyle czasu mam na przesiadkę jeszcze będziesz miał czas na WC
wiater Napisano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Takie pytanie, bo mnie nurtuje. Lecę z Warszawy do Londynu. Nie zdążyłem na samolot z Londynu do Chicago. Co wtedy się dzieje? Czekają na mnie? Czy radź sobie sam.
HRABIA-W Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Jeśli jest to jeden lot Warszawa -Chicago z przesiadką to przewoznik zapewni inny zastępczy lot docelowy .A jeśli kupione dwa oddzielne bilety to radż sobie sam.
ilya_ Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Jeśli jest to jeden lot Warszawa -Chicago z przesiadką to przewoznik zapewni inny zastępczy lot docelowy .A jeśli kupione dwa oddzielne bilety to radż sobie sam. + ewentualny np hotel na noc z transportem z lotniska i na lotnisko.....
sly6 Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 jaka linia lotnicza lecisz z Londynu do Chicago?
wiater Napisano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 z Warszawy do Londynu lecę British Airways i z Londynu do Chicago też British Airways
wiater Napisano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2014 Czy coś wypełniam w samolocie? A może na lotnisku? Jeśli tak to czy ktoś ma jakiś przykład tego co się wypełnia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.