Skocz do zawartości

Pierwszy Raz Lot Z Przesiadką - Pytania.

wiater

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dajesz paszport i swoj bagaz. nic wiecej. paszport pani/pan Ci tam odda wraz z kartami pokladowymi.

dobrze sobie wydrukwoac bilet na kartce i schowac do podrecznego bagazu...zawsze moze sie przydac....

• Odpowiedzi 39
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Będąc w Warszawie na lotnisku, udaję się do punktu z British Airways i daje tylko paszport? Nie muszę nić drukować, brać związanego z podróżą?

Lecisz do Chicago, tak? Urzędnik imigracyjny na lotnisku O`Hare, po zadaniu kilku standardowych pytań, na ile przyleciałam, do kogo, jaki jest adres pod którym się zatrzymam itd. poprosił mnie też o pokazanie biletu powrotnego. Oczywiście nie miałam takowego, ale miałam potwierdzenie rezerwacji wydrukowane z maila, przydało się, także polecam mieć takowe przy sobie ;).

Napisano

Ze mną to różnie bywa :) ale myślę, że się nie zgubie.

Myślicie, że w 1.5h się wyrobie? bo tyle czasu mam na przesiadkę

jeszcze będziesz miał czas na WC ;)

Napisano

Takie pytanie, bo mnie nurtuje.

Lecę z Warszawy do Londynu. Nie zdążyłem na samolot z Londynu do Chicago. Co wtedy się dzieje? Czekają na mnie? Czy radź sobie sam.

Napisano

Jeśli jest to jeden lot Warszawa -Chicago z przesiadką to przewoznik zapewni inny zastępczy lot docelowy .A jeśli kupione dwa oddzielne bilety to radż sobie sam.

+ ewentualny np hotel na noc z transportem z lotniska i na lotnisko.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...