Paulina_89 Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Pracowałem z Meksykanami i też mam o nich dobre zdanie. Są bardzo podobni do Polaków, mają ułańską fantazję Tez mam o nich dobra opinie. Uwielbiam Meksykanow i innych ludzi z krajow Ameryki Łacińskiej. Moj najlepszy przyjaciel (choc on mnie nawet nazywa siostrą ) jest Meksykaninem i w zyciu nie znalam tak złotego człowieka jak on. Przyznam nawet, że wolę spędzać czas w gronie Latynosów niż w gronie Polaków Kulturowo są oni do nas podobni, choc wydaje mi sie, ze duzo mniej narzekaja i znajduja radosc w najdrobniejszych rzeczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 LIKE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Wyoming i South Dakota - nie ma czterech pór roku , lecz dwie (wiosna i jesień moze i wystepuja, ale w wersji bardzo krótkiej), świeże jedzenie jest drogie, szczególnie w SD. Wy jest ładnym stanem,jego zachodnia część bardziej, dużo DUI's, więc tata może i miałby co robić. no i jeśli pieniądze nie grają roli to zawsze można kupić ranczo i hodować konie i krówki i być kowbojem pełną gębą aa i w SD jest boom na oil teraz i ceny nieruchomości są wysokie i nieadekwatne do ich jakości i wielkości. a co do Alaski i śniegu całorocznego - nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Tez mam o nich dobra opinie. Uwielbiam Meksykanow i innych ludzi z krajow Ameryki Łacińskiej. Moj najlepszy przyjaciel (choc on mnie nawet nazywa siostrą ) jest Meksykaninem i w zyciu nie znalam tak złotego człowieka jak on. Przyznam nawet, że wolę spędzać czas w gronie Latynosów niż w gronie Polaków Kulturowo są oni do nas podobni, choc wydaje mi sie, ze duzo mniej narzekaja i znajduja radosc w najdrobniejszych rzeczach Poludniowcy zawsze sa wiekszymi "luzakami". Oni sie juz chyba tacy rodza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Poludniowcy zawsze sa wiekszymi "luzakami". Oni sie juz chyba tacy rodza... chyba grzejace w buzie slonce powoduje u nich duzo mniejsza spine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.