approx1989 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2015 jakby bylo allahu akbar to wize co najwyzej do guantanamo
jkb Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2015 Smiejecie sie, ale za niektore tatuaze daja inadmissibility w niektorych konsulatach, np. Honduras. http://asianjournal.com/immigration/visa-denials-due-to-tattoos-and-gang-membership/
ilya_ Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Oby tylko nie allahu akbar wlasnie sie zastanawialem co to za tatuaz...moze jakis anty amerykanski - ewidentnie widoczny.....i dlatego kolega pyta....
approx1989 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2015 nie nie poprostu wiem jak w Polscepatrzy sie na taTTO:p
serafina Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2015 Penie chlopak ma gola babke i kotwice wytatuowana. Albo fontanne na piersi z napisem JKCM
olmeca Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 nie nie poprostu wiem jak w Polscepatrzy sie na taTTO:p Powiem Ci, że jak się ma kawałek zepsutej skóry jakimś kleksem to się miło na to nie patrzy, ale coraz mniej jest takich osób lub często takie porażki są zakrywane nowymi lepszymi wzorami. Jak tatuaż jest dobrze zrobiony to się na niego miło patrzy To już nie te czasy gdzie tatuaże kojarzyły się jedynie z wojskiem lub więzieniem.
sly6 Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 olemca to byly czasy,pewne tatuaze mowia za co sie siedzialo
olmeca Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2015 albo jaka role miało się w hierarchii penitencjarnej Kilka razy już spotkałem się z ciekawymi artykułami właśnie o tatuażach więziennych i tam też już jakość poszła do przodu już nie są tak paskudne jak kiedyś.
haneczka019 Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2015 olemca to byly czasy,pewne tatuaze mowia za co sie siedzialo Zabrzmiało to jakbyś wspominał stare, dobre czasy .
sly6 Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2015 pewnie haneczka stare dobre czasy olemaca a no racja to tez pokazywalo ..ciekawie sie robilo jak zyles tym w zyciu prawie codziennym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.