Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czyli chwila, od kiedy zaczynają rozsyłać zaproszenia? Ja mam numer 79XX, powinienem już częściej sprawdzać spam?

PS. Ktoś wspomniał, że maile mogą trafiać do spamu, a spam jest czyszczony co miesiąc.. trzeba uważać.

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale czytam właśnie pierwszy biuletyn z 2015 roku fiskalnego. Tj. October 2014 i jest napisane:

EUROPE 8,500

Czy to znaczy, że już w październiku swoje interview miały osoby do numeru 8500?

Czyli mając numer 79XX mogę się przygotować, że też będę miał interview prawdopodobnie w październiku?

Napisano

W DV2015 zmieniało to dużo, chyba przez to że przeszli na internetowy wniosek, nie trzeba było niczego pocztą wysyłać i były z tym problemy. My powinniśmy mieć interview w październiku a mięliśmy w grudniu mimo, że wniosek wysłaliśmy jeszcze w maju. Możliwe, że w tym roku się już z tym uporają i nie będzie problemów, wszystko się dopiero okaże. :)

Napisano

Ja wysłałem wniosek 14 Maja, czyli biorąc pod uwagę, że strona z informacją o wylosowaniu nie działała kilka dni to wysłałem z tydzień po rozpoczęciu.

Numer mam niski, bo poniżej tysiąca, więc jak tylko dostanę maila to dam znać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dwa lata temu mąż został wylosowany , niestety miał daleki numer. Dziś tradycyjnie nie mieliśmy szczęscia, smutno. Ale gratulacje dla tych co mieli szczęście.

Czy mozesz cos wiecej o tym napisac,rozwinac?Co to znaczy,ze nie mial szczescia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...