serafina Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 No bez jaj - diesel ?! Niestety bo jak Serafina lubię jeździć... Hej, ja sie relaksuje prowadzac. W PL rowniez posiadany samochod uzywalam glownie na wycieczki krajoznawcze Tutaj rowniez szukam prestekstu, z tymze tutaj komfort jazdy jest nieporownywalnie lepszy
jkb Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 dla urozmaicenia podrozy, polecam motor:) jesli mam gdzies jechac 40mil samochodem, to marudze jak opetana. na motorze jakos zawsze "blizej" ehhh, prawko na motor mam, ale samego sprzetu jeszcze nie... musze sie w koncu przymierzyc
grape Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 ja 40 min autobusami, dwoma. Ale za chwile przesiadam się na rower i będzie tylko 20 min yaay
Morav Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 No bez jaj - diesel ?! Niestety bo jak Serafina lubię jeździć... Niestety benzyna 1.6. Jak to mówią: mocy ma tyle co 1.4, a pali tyle, co 1.8
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 Niestety benzyna 1.6. Jak to mówią: mocy ma tyle co 1.4, a pali tyle, co 1.8 Mialem na mysli ze diesel w US tylko wyjatkowo nieliczni uzywaja i po ostatnich tekstach w kwestii emisji NOx raczej zwiastuje ich szybki koniec, przynajmniej tutaj... Osobiscie diesla bym nigdy nie kupil, a co do samochod(ow) to rozszyfruj avatar albo pogrzeb w watku "Chcialem powiedziec ze".... Mowiac szczerze przez ostatnie dwa miesiace szukalem pretekstu zeby gdzies pojechac
Gość Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 Wczesniej maz dojezdzal do pracy okolo 40 minut. Po przeprowadzce- raj - 5 minut
Morav Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 Mowiac szczerze przez ostatnie dwa miesiace szukalem pretekstu zeby gdzies pojechac A byłeś kiedyś w SF/NYC/Chicago/LA? Nie? No to już jest dobry pretekst A logo to oczywiście najpiękniej śpiewający bas wśród samochodów Ja zawsze marzyłem o takim z 68 roku
pelasia Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 Mialem na mysli ze diesel w US tylko wyjatkowo nieliczni uzywaja i po ostatnich tekstach w kwestii emisji NOx raczej zwiastuje ich szybki koniec, przynajmniej tutaj... Osobiscie diesla bym nigdy nie kupil, a co do samochod(ow) to rozszyfruj avatar albo pogrzeb w watku "Chcialem powiedziec ze".... Mowiac szczerze przez ostatnie dwa miesiace szukalem pretekstu zeby gdzies pojechac Ja mam diesla co prawda nie jest to pojazd do codziennego użytku, bo nie ma na to potrzeby ale używam wakacyjnie, bo ma sile i jest u mnie w domu na to zapotrzebowanie
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja mam diesla co prawda nie jest to pojazd do codziennego użytku, bo nie ma na to potrzeby ale używam wakacyjnie, bo ma sile i jest u mnie w domu na to zapotrzebowanie Truck ? W trucku to ma jakis sens, szczegolnie HD... W samochodach osobowych to sredni...
andyopole Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 ... Mowiac szczerze przez ostatnie dwa miesiace szukalem pretekstu zeby gdzies pojechac A ja kombinuje żeby jezdzic jak najmniej. Szczególnie nie lubie tankowania. Najchetniej wyrzucilbym siedzenia a w to miejsce wstawil baniak na 200 galonow. Co do dojazdow. Mam 22 mile w jedna strone, przy dobrych układach wystarcza 35 minut. Koncze o 16 i wtedy te 35 minut na powrot do domu mi wystarcza. Kazde opoznienie wyjazdu o 5 minut sprawia ze jazda do domu staje się o 5 minut dluzsza. Calkiem inne sytuacje maja miejsce w przypadku deszczu lub jakiegoś wypadku na trasie. Niestety, alternatywnej drogi praktycznie nie mam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.