gosia_a Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 A i jeszcze jedno każdy z małżonków muszą mieć kopie
obeek23 Napisano 10 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 A i jeszcze jedno każdy z małżonków muszą mieć kopie Kopię wszystkich dokumentów czy tylko aktu małżeństwa???
now77ak Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Przy wizycie w ambasadzie na paszport naklejają kod kresowy. Czy można go odkleić? W sumie nikt nic o nim nie mówił. Zwykle w sytuacjach gdy coś trzeba zrobić powtarzają kilka razy "koperty nie otwierać, pokazać na lotnisku". A o tym kodzie kreskowym nic...
glimi Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 mozna go odkleic. jak sie nie myle to jest tylko numer przesylki dla TNT
olmeca Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Przy każdej wizycie w ambasadzie/konsulacie naklejają nowy kod. Spokojnie można go oderwać.
Alienfromgrave Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Witam Zostałem w maju'15 wylosowany do dalszej procedury. Niestety z różnych przyczyn jeszcze nie podjąłem do tej pory żadnych dalszych działań. Wiem, że teoretycznie jest czasu jeszcze sporo ale w praktyce chyba już nie, ponieważ z tego co czytałem wiz jest o połowę mniej niż wstępnie wylosowanych osób. Czy jest sens jeszcze zaczynać jakiekolwiek działania czy już raczej mogę sobie darować? A może jest gdzieś możliwość zweryfikowania tego choćby szacunkowo czy warto rozpoczynać teraz?
kzielu Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Jasne że warto, natomiast istotną kwestia jest jaki jest twój CN
sly6 Napisano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 narazie nie ponosisz zadnych kosztow od wysylania dokumentow a czy warto..mamy dopiero listopad chyba ze bedziesz tak myslec do wiosny to moze byc krucho z tym
Alienfromgrave Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Jasne że warto, natomiast istotną kwestia jest jaki jest twój CN A to ma znaczenie w sytuacji, kiedy nie podjąłem jeszcze żadnych działań? 18XXX. Jak to wygląda:)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.