daisy1 Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 Moja rozmowa zbliza sie wiec mimo ze wydaje mi sie to walkowane juz kilka razy to do Konsulatu przynosimy samo potwierdzenie wypelnienia ds'a tj "Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation" ? Tak
szaman Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 Kartę ma, ale do Ambasady nie zabierał. Pamiętał żeby wpisać do DS260 Pewnie, że lepiej nie kusić losu, ale niestety nie wiem, co Ci poradzić w tej sytuacji... Jedynie opisałam jak to wyglądało u nas. Chyba najlepiej zadzwoń lub napisz do Ambasady z tym pytaniem. Dzięki, tak tez zrobie w poniedzialek A czy ktos byl w takiej ytuacji jeszcze? Podzielcie sie
Mateusz20 Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2016 Takie szybkie pytanko, na wizie imigracyjnej z loterii można kupić bilet w 1 stronę? Domyślam się, że tak bo to nie wiza turystyczna, gdzie max dostaje się 6 miesięcy na lotnisku. Pytam, bo LOT ma aktualnie promocję -20% i na wylocie do 15 marca można trochę zaoszczędzić.
sly6 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2016 mozesz miec taki bilet kiedys mieli wieksze promocje na te bilety plus dodatkowy bagaz 32 kg no ale bylo minelo co do paszportu,,czy masz paszport czy tez to Cie i tak sprawdza czy np pobytu nie przesiedziales,masz paszport z wiza to zrobi Konsul to szybko a tak bedziesz musial troche poczekac do weryfikacji..
Mateusz20 Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2016 1700zł to nawet dobra cena tak mi się wydaje, w 2 strony 2600, ale powrót w taryfie do 6 miesięcy od wylotu. Jeśli powrót wiekszy od 6 miesiecy, ale mniejszy od 12 to 3800
zielonywkarty Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 norwegiana sprawdzcie lata do la i chyba jeszcze gdzies
megan07 Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 norwegiana sprawdzcie lata do la i chyba jeszcze gdzies rzeczywiscie ten norwegian wychodzi tanio bo we wrzesniu w jedna strone bilet do bostonu z przesiadka w oslo bylby po 1100 czy to mozliwe ze tak tanio? I wtym jest bagaz podreczny i 1x20 kg rejestrowany, nie wiem czy to nie jakas bujda nie chce mi sie wierzyc ze tak tanio z krakowa? I to w jedna strone bo w powrotna juz nie ma, bo np w lufthansie to w dwie strony w koncu sierpnia wrzesien kolo 3 tys tyle ze w 2 strony.
sly6 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 Megan norwegian to tania linia lotnicza i takie maja ceny
Joanna30 Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 Bo Norwegian to tania lina lotnicza, a Lufthansa jest linią komercyjną. Ma wyższe limity bagażu podręcznego i rejestrowanego. I nie wiem, jak wygląda kwestia posiłków, które w Lufie są już w cenie biletu.
sly6 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 posilki w Norwegian https://www.norwegian.com/pl/informacje-o-lotach/na-pokladzie/jedzenie-i-napoje/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.