Skocz do zawartości

Dv-2016 - Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja rozmowa zbliza sie wiec mimo ze wydaje mi sie to walkowane juz kilka razy to do Konsulatu przynosimy samo potwierdzenie wypelnienia ds'a tj "Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation" ?

Tak :)

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Kartę ma, ale do Ambasady nie zabierał. Pamiętał żeby wpisać do DS260 :)

Pewnie, że lepiej nie kusić losu, ale niestety nie wiem, co Ci poradzić w tej sytuacji... Jedynie opisałam jak to wyglądało u nas. Chyba najlepiej zadzwoń lub napisz do Ambasady z tym pytaniem.

Dzięki, tak tez zrobie w poniedzialek

A czy ktos byl w takiej ytuacji jeszcze?

Podzielcie sie :)

Napisano

Takie szybkie pytanko, na wizie imigracyjnej z loterii można kupić bilet w 1 stronę? Domyślam się, że tak bo to nie wiza turystyczna, gdzie max dostaje się 6 miesięcy na lotnisku.

Pytam, bo LOT ma aktualnie promocję -20% i na wylocie do 15 marca można trochę zaoszczędzić.

Napisano

mozesz miec taki bilet :)

kiedys mieli wieksze promocje na te bilety plus dodatkowy bagaz 32 kg :D no ale bylo minelo

co do paszportu,,czy masz paszport czy tez to Cie i tak sprawdza czy np pobytu nie przesiedziales,masz paszport z wiza to zrobi Konsul to szybko a tak bedziesz musial troche poczekac do weryfikacji..

Napisano

norwegiana sprawdzcie lata do la i chyba jeszcze gdzies

rzeczywiscie ten norwegian wychodzi tanio bo we wrzesniu w jedna strone bilet do bostonu z przesiadka w oslo bylby po 1100 czy to mozliwe ze tak tanio? I wtym jest bagaz podreczny i 1x20 kg rejestrowany, nie wiem czy to nie jakas bujda nie chce mi sie wierzyc ze tak tanio z krakowa? I to w jedna strone bo w powrotna juz nie ma, bo np w lufthansie to w dwie strony w koncu sierpnia wrzesien kolo 3 tys tyle ze w 2 strony.

Napisano

Bo Norwegian to tania lina lotnicza, a Lufthansa jest linią komercyjną. Ma wyższe limity bagażu podręcznego i rejestrowanego. I nie wiem, jak wygląda kwestia posiłków, które w Lufie są już w cenie biletu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...