glimi Napisano 30 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2015 1. Karta sim prepaid (nie wiem czy nie trzeba będzie kupić z telefonem. W USA mają inne częstotliwości, ale chyba iPhone kupiony w Polsce będzie działał w USA) Kazdy telefon nie starszy niz tak z 5-10 lat bedzie dzialal w USA bo kazdy telefon ma wszystkie pasma GSM jakie sa na swiecie(nie mowie tu o 3G i LTE)
zielonywkarty Napisano 30 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2015 glimi 10 latki moga byc jeszcze bez tego amerykanskiego pasma. i radze sprawdzac na stronach producenta,opakowaniu bo niektore stronki z opisami i danymi technicznymi telefonow sa g. warte
glimi Napisano 30 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2015 fakt 10 letnie to moze nie wszystkie ale tak 5-6 letni telefon juz powinien miec
KaeR Napisano 30 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2015 Ze starszych telefonow z Polski uzywalem w sieci T-mobile: Nokia E51, Iphone 3Gs i S2. Dzwonic sie dalo, internetu monilnego nie uzywalem.
E=mc2 Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Konkretnie to chodzi o iPhone 6, więc stosunkowo nowy telefon. W każdy razie, karta sim (czy polska czy amerykańskia) nie ma tutaj znaczenia. Chodzi o telefon, prawda? Jestem właśnie ciekawy jak z tym internetem mobilnym będzie
glimi Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 LTE powinno dzialac bo jak widze to Apple stosuje dosc duzo czestotliwosci.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Miałem taką przygodę. Pojechałem do Polski. Miałem wtedy S3. Kupiłem kartę w Plusie a ona nie pracowała. Okazało się że i tu i tu są te same telefony lecz na USA jest inny model niż w Europie. Pan z serwisu podlaczyl mój telefon do swojego kompa, przełożył w nim jakąś "wajche" i już. Trwało to kilka minut.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Nie pracowala bo byl simlock Nie, nie było. Teraz już mało który operator to zakłada.
olmeca Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2015 Mogło być nie to pasmo, w Stanach GSM jak sie nie myle to w stanach jest 850 i 1900, a w europie 900 i 1800. Ale teraz już telefonu obsługują wszystkie pasma. Bardziej można było się naciąć przywożąc telefon z CDMA, bo to nie działa w Europie i się miało tylko świecący przycisk do papieru.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.