danielkarma Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Witam, mam pytanie w najbliższym czasie mam zamiar składać wniosek o wize b1 , mam pytanie czy warto załatwiać zaproszenie czy nie ? Jestem osoba ucząca się.Jestem w 2 klasie , mam skończone 18 lat.Może ktos w podobnej sytuacji do mojej ostatnio załatwiał wizę i mógłby się wypowiedzieć ?
sly6 Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Lecisz turystycznie.w odwiedziny? Jak tak to wiza na symbol b2 Nie potrzebne jest zaproszenie i nie pomaga w dostaniu wizy.nic na siłę nie pokażesz
ilon Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Nikt o zaproszenie prawdopodobnie Cie nie zapyta. Masz spelnic warunki co do uzyskania wizy turystycznej, zaproszenie nic nie zmienia.
glimi Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 to juz nie te lata ze zaproszenie mialo jakas moc.
Lx13 Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 W przypadku b1 czyli wizy biznesowej zaproszenie ma znaczenie.
danielkarma Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Przepraszam, chodziło mi o wizę b2 , :-) , więc lepiej nie zawracać sobie głowy, ponieważ rodzina ma jakiś problem z wystawieniem zaproszenie, jeżeli nie ma to znaczenie to bardzo się sieczę.
HRABIA-W Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Rodzina ma problem danielkarma Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Tzw ma problem, po prostu za pewnie nie chcę wystawić i tyle, jadę tam nie do nich tylko do ciotki, która jest nielegalnie, adres na wniosku o wizie poda jej faceta, który ma obywatelstwo. Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane. Przejdź do listy tematów
danielkarma Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Tzw ma problem, po prostu za pewnie nie chcę wystawić i tyle, jadę tam nie do nich tylko do ciotki, która jest nielegalnie, adres na wniosku o wizie poda jej faceta, który ma obywatelstwo.
Rekomendowane odpowiedzi