HRABIA-W Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Teraz...... drugoklasiści lat 18 są pod specjalnym nadzorem ambasady
danielkarma Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Według mnie raczej nie osoby w w moim wieku , były po wize rok temu i dostali ją bez problemu, nie chcę jechać tam do pracy, mam zamiar zostać 3 tygodnie i wroocić.
sly6 Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 A lecisz na adres który podała Twoja Ciocia? Nie radze podawać adresu rodziny jesli sobie tego nie życzy.nie chce pomoc
Lx13 Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Ale jaja, koleżanko ustal lepiej dobrze wersje wydarzeń bo lubią czasem zadzwonić tu i tam a za kłamanie można dostać bana na życie.
danielkarma Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 we wniosku podam ,adres faceta mojej ciotki który jest legalnie. u niego będę tydzień potem u niej, mam w paszporcie trochę wiz z różnych krajów , więc mam nadzieję ,że dostanę wizę
sly6 Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Jeśli tak to przygotuj się na pytania o tym Panu.np skąd go znasz
HRABIA-W Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Dobrze też wiedzieć czym Pan-Wujek się zajmuje np.zawodowo -może być i takie pytanie
danielkarma Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 ON są niby razem ,ale razem nie mieszkają.On prowadzi firme z tego co mi wiadomo to robi podłogi i meble, dzięki za rady :-) Pozdrawiam.Podałbym jego adres ale u niego mieszkałbym przez tydzień potem u cioci .
Lx13 Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Ewidentny wałek. Wiele bedzie zależeć od znajomosci jezyka. Mozesz dostać podstawowe pytanie o "wujka" i najmniejsze zająknięcie spowoduje ze znajdziesz sie na równi pochyłej lecąc głowa w dół. Uświadomić sobie ze facet zadający pytania nie słucha tylko odpowiedzi ale obserwuje twoje zachowanie... Proste jak konstrukcja cepa. Aha, poprzednie wizy gdziekolwiek to go bedą interesować tyle co zeszłoroczny śnieg.
ilon Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Moja rodzina we wniosku miala wpisanego mojego meza, ktory w sumie nie byl jeszcze moim mezem. Oczywiscie bylo pytanie kim on jest, skad sie znamy i jaki jest moj status w USA. Takze jak tak bedziesz opowiadac o tym wujku, to moga rowniez zapytac o ciocie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.