Skocz do zawartości

Dv-2017 Wylosowany / Nie Wylosowany

Wyniki loterii DV-2017  

170 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w bie??cej (2017) edycji loterii DV?

• Tak
      31
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

do mnei to jeszcze nie dociera, biorąc pod uwage, że brałem udział w losowaniu po raz pierwszy... TAKIE SZCZĘŚCIE ;>

gratuluję wszystkim wylosowanym + macie racje nie powieniem chwalić się CN'em bo to może się dla mnie źle skończyć haha, wiecie kiedy trzeba wypłeniać DS260 ?

• Odpowiedzi 525
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

do mnei to jeszcze nie dociera, biorąc pod uwage, że brałem udział w losowaniu po raz pierwszy... TAKIE SZCZĘŚCIE ;>

gratuluję wszystkim wylosowanym + macie racje nie powieniem chwalić się CN'em bo to może się dla mnie źle skończyć haha, wiecie kiedy trzeba wypłeniać DS260 ?

Marcin mnie ciekawi czy mając 19 lat już masz spełnione wymagania tym bardziej, że wysyłałeś zgłoszenie mając 18 lat ;)

Napisano

Mnie ciekawi czy masz kase, wiedzę, doświadczenie i odwagę na taką wyprawę. Nie oszukujmy się jak bym miał 19 lat i miałbym sam pojechać do Usa bez grubego zapasu gotówki to chyba bym w majty narobił

Napisano

Byłem w Londynie w zeszłym roku SAM, też pojechałem w ciemno totalnie na 3 miesiące ( a miałem ur. 18 dopiero w paź ) , mam kasę odłożoną, poradzę sobie, Mam średnie także spełniam warunki spokojnie :>

Wie ktoś kiedy będzie można wypłeniać DS260? a może już można?

Napisano

ludzie chlop wylosował dajcie mu sie nacieszyc tym. Poradzi sobie na pewno. !!! MarcinCALIFORNIA jak bedziesz mial jakies pytania to wal tu na forum-wszyscy ci pomoga i nie sluchaj( nie czytaj) zazdrosników :):):) co do wieku to musisz miec ukonczone 18 lat zeby wziac udzial oraz spelniac wymagania albo odpowienik 12 klas nauki lub zawód i tyle:)

Napisano

Mnie ciekawi czy masz kase, wiedzę, doświadczenie i odwagę na taką wyprawę. Nie oszukujmy się jak bym miał 19 lat i miałbym sam pojechać do Usa bez grubego zapasu gotówki to chyba bym w majty narobił

Ma czas zarobic pojedzie np. do UK i zarobi na wyjazd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...