Dublin Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Trump nie chce tego ani u siebie ani w europie. Mam nadzieje ze wygra we francji marina le pen i zrobi z tym porzadek, czyli wypieprzy ich z kraju do niemiec czy wysle w kosmos, mniejsza o to gdzie wazne zeby zaprowadzic porzadek.
kozdii Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 25 minut temu, Dublin napisał: Trump nie chce tego ani u siebie ani w europie. Mam nadzieje ze wygra we francji marina le pen i zrobi z tym porzadek, czyli wypieprzy ich z kraju do niemiec czy wysle w kosmos, mniejsza o to gdzie wazne zeby zaprowadzic porzadek. Hmm no ja tez jestem tego samego zdania, tez mam nadzieje na wygrana Le Pen. Wyprowadzilam sie z Oslo, bo niestety sa cale dzielnice muzulmanow, ktorzy uwaga: chca wylaczenia czesci miasta w Oslo z Norwegii, domagaja sie tam prawa szariatu! Nie pracuja, zyja na koszt panstwa norweskiego. Dostaja pieniadze na wszystko tj. mieszkanie, jedzenie , ubrania na dzieci. Pobieraja te swiadczenia calymi latami nie wnoszac nic do systemu w zamian. Jezeli chodzi o kwoty to uwaga: 5 osobowa rodzina otrzymuje miesiecznie ponad 50 tys. koron tj okolo 25 tys zlotych !!! plus darmowe mieszkanie. My z mezem musimy na wszystko zapracowac sami a za mieszkanie placimy 13 tys. kr. miesiecznie tj 7 tys pln miesiecznie wraz z ogrzewaniem. I gdzie tu sprawiedliwosc. Najgorsze jest to, ze oni po prostu nie chca pracowac i nie beda pracowac. Najwiecej gwaltow na Norwezkach dokonuja wlasnie obcokrajowcy pochodzacy z Azjii i bliskiego wschodu. Doszlo do tego ze po zmroku Norwezki nie jezdza komunikacja miejska tylko z Oslo do osciennych miejscowosci biora taxi, aby nie narazac sie wlasnie na niebezpieczenstwo ze strony "biednych uchodzcow" !!!
sly6 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 nie wygra ta Pani tylko czy o tym mamy tutaj rozmawiać kto ma wygrać wybory? Moze popatrzymy na siebie czy i kiedy komuś pomogliśmy,wspieramy tutaj jest wiele spraw do naprawy. A wtedy Ci inni Nam nic nie zrobią.
sly6 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 widac ze nikt z Was nie zyl z pietnem naznaczenia i obojetnie co bys nie zrobil,ile bys pochwal nie dostal to jestes ten zly... Smutne i prawdziwe.
kozdii Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 14 minut temu, sly6 napisał: widac ze nikt z Was nie zyl z pietnem naznaczenia i obojetnie co bys nie zrobil,ile bys pochwal nie dostal to jestes ten zly... Smutne i prawdziwe. Sly ja nie mam nic do ludzi, niech wszyscy wierza w co chca i zyja jak chca, ale przyjezdzajac do jakiegos kraju trzeba sie umiec dostosowac do panujacej w danym kraju rzeczywistosci, praw i asymilowac sie z tym spoleczenstwem. Tylko tyle ale jak widac dla niektorych nacji az tyle... Nie widac tego mieszkajac w Polsce, poniewaz w Polsce na szczescie takiej ilosci muzulmanow nie ma. I nie sa muzulmanie problemem wowczas, kiedy sa w mniejszosci. Niestety rzeczywistosc po za granicami Polski w innych czesciach Europy jest inna, muzulmanie sa juz w wielu miejscach wiekszoscia a nie mniejszoscia. Nie mam nic do multikultorowosci jezeli w danym spoleczenstwie jest rownowaga i wszyscy siebie szanuja wzajemnie. Czego Nam wszystkim drodzy Forumowicze zycze
sly6 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 a jak się dostosowujesz i jest nadal źle? Bo mają być ludzie otwarci a sa zamknięci a swoji znowu przyjmą Cię lecz z innymi zasadami i wybierasz co wybierasz.
BartekWSH Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Nie chcę martwić osoby, które oczekują na rozmowę ale dziś na spotkaniu nie każdy z loterii wyszedł z wizą. W moim przypadku 2 min. rozmowy: Przysięga, czy mam kogoś w US, ile razy brałem udział w loterii, w jakim zawodzie planuję pracować, w jakim mieście i stanie planuję zamieszkać. Wiza przyznana gratulację do widzenia.
sly6 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 widać historia się powtarza. Nie każdy z wizą wychodzil i wychodzi.. Moze wiesz za co mogli nie dostać?
BartekWSH Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Może lepiej jak te osoby opiszą swoja sytuację jeżeli są tu obecne ale z tego co mówiła konsul (głośno mówiła) nie zagrały dokumenty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.