xDonicx Napisano 7 Marca 2017 Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 1 godzinę temu, hubertck napisał: Dzieki. A moze ktos tez ma wiztye w tym samym dniu? Zawsze to troche razniej by bylo Ja mam 19.04 wiec pewnie się spotkamy hehehe
hubertck Napisano 7 Marca 2017 Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 1 godzinę temu, xDonicx napisał: Ja mam 19.04 wiec pewnie się spotkamy hehehe To jest nas poki co dwoch/dwoje. Na ktora godzine ?
xDonicx Napisano 7 Marca 2017 Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 Ja mam na 8:00 wiec troszkę wcześniej. Poszło PW
WalkerUS Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Witam zapłaciłem już opłate 220$ ale dane osobowe i mieszkania podałem polskie czy to nie muszą być te w Ameryce ;/ bo w zasadzie oni mają je w bazie ale nie jestem pewien i kurczę jak to teraz odegrać ?
zielona1 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 Jest dostępny biuletyn wizowy na maj - wszystkie regiony są current!
Labs92 Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 31 minut temu, zielona1 napisał: Jest dostępny biuletyn wizowy na maj - wszystkie regiony są current! To lepiej, sam mam CN 223XX i czekam na zapro. Current to szansa na wyższe numery dla innych w tym wypadku, że jest to tak wczesnie. Opoznienie w 2NLs bylo duze w tamtym miesiacu wiec sami maja duzo pracy nad zaproszeniami.
kwiatek1313 Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Również mam nr 223XX. Czy to już koniec??? Czy mogę jeszcze liczyć na zaproszenie do konsula???
Labs92 Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Godzinę temu, kwiatek1313 napisał: Również mam nr 223XX. Czy to już koniec??? Czy mogę jeszcze liczyć na zaproszenie do konsula??? Dostaniemy w tym miesiacu zaproszenie na rozmowe w Maju, to nie oznacza końca numerów a odwrotnie, że jest bardzo dużo wolnych wiz już na tym etapie (pewnie duzo osob odpadlo/zrezygnowalo). Po prostu spodziewają sie wiekszych numerow niz co roku i nie podają nowego odcięcia. Przeczytaj: http://britsimonsays.com/april-2017-visa-bulletin-released/
pluton158 Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Napisano 13 Marca 2017 Witam, Mam pytanie, czy zmienial ktos adres dostarczenia SSN i karty zaraz po wjezdzie do Stanow? Jesli tak, to czy wystarczylo zmienic "mailing address" na koncie USCIS czy jeszcze jest potrzeba wykonania dodatkowych czynnosci? I czy jesli ktos zmienial, to czy karta z SSN doszla na nowy adres? Z gory dziekuje za odpowiedzi i pomoc! PS. Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow, ale nie mam polskiej klawiatury.
sly6 Napisano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2017 GC powinno dojść za to SSN zmień adres w lokalnym biurze . Czasami jest tak ze czekasz,czekasz a przesyłki brak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.