Kasia_w Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Trzymam kciuki za wszystkich którzy już mają wyznaczony termin rozmowy zdawajcie relacje na bieżąco. Ja wysłałam DS dopiero 27 czerwca i mimo niskiego numeru 1XXX wciąż nie dostałam zaproszenia, ale z tego co widzę, na razie zaproszenia otrzymały osoby które złożyły DS w maju więc dalej cierpliwie czekam
raczko Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Napisano 22 Września 2016 Bylbym wdzieczny jakby ktos kto ma juz wyzaczona rozmowe i wyplenil wniosek o wyslanie paszportu z TNT powiedzial co ma na potwierdzeniu, DS160 czy DS260, bo nie wiem czy cos z tym dalej dzialac czy zostawic ja zaczynam to dopiero wypelniac, mam pytanie jaka mam wybrac kategorie wizowa? DV1 - Diversity Immigrant siebie głownego aplikanta, DV2 - Spouse of DV1 maz? DV3 - Child of DV1 i dzieci?
marcinCALIFORNIA Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Napisano 22 Września 2016 Imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o wizę:: xxxxxxxxxx Numer Paszportu: xxxxxxxxx UID: xxxxxxxxxxxxx U.S. Embassy: WARSAW Cel Podróży: POLAND NVC Scheduled Appointment Typ wizy: DV1 Sposób dostawy dokumentu:: Premium Delivery Ulica: xxxxxxxxxx Miejscowość: xxxxxx Wojewódźtwo: xxxxxxx Kod pocztowy: xxxxxxxx Numer potwierdzenia DS160: xxxxxxxxxxxxx Czy tak to powinno wygladac? 1. NVC zamiast KCC, i 2.na dole DS160 zamiast DS260 KTO JUZ TO ZROBIL NIECH NAPISZE JAK WYGLADA POTWIERDZENIE Zwroccie uwage na ''sposob dostawy dokumentu'' oryginalnie sa 2 dwukropki dla mnie to znaczy, ze po prsotu ktos niekompetenty jest odpowiedzialny za ta strone i ds160 to blad i nie ma sie czym przejmowac
Emily2016 Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Napisano 22 Września 2016 Czy mam rozumiec analizujac powyzsze posty ludzi,ktorzy otrzymali zaproszenie na interview ,ze sa one wysylane tylko 20-stego kazdego miesiaca ? Tak jakos to wyglada
kozdii Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Napisano 22 Września 2016 Czy mam rozumiec analizujac powyzsze posty ludzi,ktorzy otrzymali zaproszenie na interview ,ze sa one wysylane tylko 20-stego kazdego miesiaca ? Tak jakos to wyglada tak mniejwiecej Ja też juz prześledziłam poprzednią DV2016 i wcześniejszą DV2015:) i czekam...
daisy1 Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Napisano 22 Września 2016 Nie zawsze są wysyłane konkretnie 20-stego, my np. dostaliśmy 21, a czasami były wysyłane ciut wcześniej/później, tak pomiędzy 18-25 każdego miesiąca, ale tak, czy inaczej wszystkie są wysyłane jednego dnia
daisy1 Napisano 24 Września 2016 Zgłoś Napisano 24 Września 2016 dzisiaj jade do usa Powodzenia i odzywaj się, dawaj znać co u Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.