ewaw Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2017 Do mnie paszporty z wizami juz wczoraj dostarczone poniedzialek rozmowa, a w srode juz kurier z paszportami byl przed poludniem. Super szybko. Kasia_w tez juz macie? powodzenia dla czekających!
ania38 Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2017 6 minut temu, ewaw napisał: Do mnie paszporty z wizami juz wczoraj dostarczone poniedzialek rozmowa, a w srode juz kurier z paszportami byl przed poludniem. Super szybko. Kasia_w tez juz macie? powodzenia dla czekających! HIP HIP HURRAAA..... Kiedy lecicie?
ewaw Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2017 2 minuty temu, ania38 napisał: HIP HIP HURRAAA..... Kiedy lecicie? 13 czerwca lot z jedna przesiadką we Frankfurcie
Kasia_w Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2017 2 godziny temu, ewaw napisał: Do mnie paszporty z wizami juz wczoraj dostarczone poniedzialek rozmowa, a w srode juz kurier z paszportami byl przed poludniem. Super szybko. Kasia_w tez juz macie? powodzenia dla czekających! My odbieraliśmy osobiście wczoraj w punkcie TNT, więc też już mamy nie boicie się wylatywać dwa tygodnie przed końcem ważności badań lekarskich?
bekenbauer Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 Witam, Dzwoniłem przed chwilą do Ambasady USA w celu uzyskania informacji o terminie mojej rozmowy. Bardzo niesympatyczna pani raczyła mnie łaskawie poinformować, że jeśli nie ma informacji o terminie rozmowy w jakimś systemie i jeśli nie przyszło mailem, to terminu nie ma. Możecie mi powiedzieć o jakim systemie mówiła? Czy chodzi o to, gdzie znajduje się informacja o wylosowaniu czy tam, gdzie wypełniałem wniosek DS-260?
marcinCALIFORNIA Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 Na stronie loterii sprawdzasz status, działa to tak, cały czas masz informację o tym, że zostałeś wylosowany, potem przychodzi mail i w momencie otrzymania maila informacja na stronie loterii zmienia się na taką z terminem rozmowy https://www.dvlottery.state.gov/
BartekWSH Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 3 godziny temu, bekenbauer napisał: Bardzo niesympatyczna pani raczyła mnie łaskawie poinformować Rozmawiałem z nią kiedyś, powiedziała że na początku każdego miesiąca dostają pulę numerów, które zapraszają na następny miesiąc.
bekenbauer Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 5 godzin temu, marcinCALIFORNIA napisał: Na stronie loterii sprawdzasz status, działa to tak, cały czas masz informację o tym, że zostałeś wylosowany, potem przychodzi mail i w momencie otrzymania maila informacja na stronie loterii zmienia się na taką z terminem rozmowy https://www.dvlottery.state.gov/ A jak taka wiadomość wygląda? Mógłbyś zrobić print screena?
ewaw Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 23 godziny temu, Kasia_w napisał: My odbieraliśmy osobiście wczoraj w punkcie TNT, więc też już mamy nie boicie się wylatywać dwa tygodnie przed końcem ważności badań lekarskich? Super gratuluje. Co do badan to czemu mam sie bac? Mamy czas do 1 lipca, to cale 18 dni przed jest . Chyba, ze sie myle?
sly6 Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 nie mylisz się. .. Jedynie życie pisze swoje scenariusze i każdy dzień zwłoki to dodatkowe nerwy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.