Joanna1990 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Kochani forumowicze, mam pytanie:) Czy jest sens starania się o wizę turystyczną orawie rok przed planowanym wyjazdem? (Podróż poślubna, od razu po ślubie( data jest ustalona już ). Pytam, ze względu na to,że gdyby się udało, dobrze byłoby kupić trochę taniej bilet lotniczy z wyprzedzeniem,ale nie chciałabym,żeby taki pośpiech był jakoś dziwnie odbierany przez konsula. Jak myślicie? PS Dziękuję też za wszystkie odpowiedzi w poprzednim temacie dotyczącym umowy- mam już "normalną" umowę o pracę na czas nieokreślony Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Jak masz sensowne odpowiedzi to tak możesz zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lx13 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Oczywiście ze TAK, zwłaszcza ze masz naprawdę dobry powód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Ja tez bym sie starala. Zawsze moze sie jakas atrakcyjna cena biletow pojawic, wiec wize warto juz miec wczesniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna1990 Posted June 16, 2016 Author Report Share Posted June 16, 2016 Dziękuję za odpowiedzi Ostatnio z czystej ciekawości wyszukiwałam sobie loty na maj/ czerwiec 2017..i na niektóre zostały pojedyncze bilety Więc stąd moje pytanie, bo jednak oszczędność na bilecie to spora oszczędność Więc chyba jednak zrobię sobie spacer do konsulatu w Krakowie, trzymajcie kciuki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 ... Ostatnio z czystej ciekawości wyszukiwałam sobie loty na maj/ czerwiec 2017..i na niektóre zostały pojedyncze bilety ....... To nieprawda, specjalnie tak pisza zeby drogo kupowac, a potem ceny spadna.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna1990 Posted June 17, 2016 Author Report Share Posted June 17, 2016 To nieprawda, specjalnie tak pisza zeby drogo kupowac, a potem ceny spadna.... Być może Ale ceny na niektóre loty były naprawdę kuszące Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alik Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 W maju bedzie Ci taniej leciec. Porownujac moje loty w maju a lipcu to roznica $400! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1992 Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 a co myslicie żeby staraż sie o wize pod koniec roku lub na początku 2017r. i ustalić termin wyjazdu na lato ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna1990 Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 a co myslicie żeby staraż sie o wize pod koniec roku lub na początku 2017r. i ustalić termin wyjazdu na lato ? Ja mam taki plan Mamy ślub w sierpniu 2017 i od razu po nim chcemy jechać w podróż poślubną, także o wizę będziemy starali się na przełomie września/ października Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.