Gonzo Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 8 godzin temu, Gusia21 napisał: Hej. Mam pytanko... Czy może ktoś z was orientuje się w kształtowaniu się cen biletów Lufthansy z Warszawy przez Frankfurt do Orlando? Interesuje mnie termin 23.01-30.01.2017. Niestety zbyt długo zwlekałam z kupnem biletów, jak były w sierpniu czy wrześniu po około 2500zł... Teraz są w cenie po około 2900zł. Czy jest jakaś szansa jeszcze, żeby upolować je w znacznie niższej cenie? w jedna strone? to probuj przez jepany amsterdam
olmeca Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 Szukaj, ale w zagranicznych wyszukiwarkach, może coś się znajdzie tańszego niż w pl.
wodnik Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Ja kupiłam w środę gcc Denver Monachium Wawa i z powrotem dla mnie i infanta mego na kolanach za niecałe 500$!! Lot w styczniu. Wooohoooo
Tomasz Jamka Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 5 godzin temu, wodnik napisał: Ja kupiłam w środę gcc Denver Monachium Wawa i z powrotem dla mnie i infanta mego na kolanach za niecałe 500$!! Lot w styczniu. Wooohoooo A na jakiej stronie taki bilet kupiłaś? potrzebuję bilet z PL do DEN. I szukam dobrej ceny
wodnik Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Kayak Musialam trafic na jakas promo bo jeszcze tego samego dnia rano ceny byly powyzej 1400 a jak wrocilam pozniej zdcydowana na kupno to utrafilam takie cudenko
pelasia Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Wow! Ja nigdy takiej okazji nie znalazłam! Super! Za tyle to bym sie do PL na weekend przeleciała
margherita_s Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Na początku tego tygodnia były bardzo tanie bilety na przyszły rok. Mój narzeczony kupił za $450 Cleveland-Warszawa na sierpień (KLM). Mega okazja, zwłaszcza że po ok. 2 dniach ceny z powrotem wróciły do średnio $1400.
ZielonyTomek Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2016 720e za dwie osoby dorosłe plus niemowle do Chicago na poczatku marca (AirBerlin). Cena wydaje sie świetna ale i czas na odwiedziny w Chicago kiepski.
jkb Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 2 godziny temu, ZielonyTomek napisał: 720e za dwie osoby dorosłe plus niemowle do Chicago na poczatku marca (AirBerlin). Cena wydaje sie świetna ale i czas na odwiedziny w Chicago kiepski. Czas wlasnie najlepszy. Wiosna juz bedzie a nie bedzie goraco i duszno
ZielonyTomek Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 No to trzymam za slowo, ostatnio bylismy w maju i bylo zimno jak na ten miesiac wiec myslalem ze, tym razem zastaniemy metrowe zaspy :))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.