Skocz do zawartości

Nowy Jork, Porady Praktyczne, Co Zwiedzac Itp Itd

obecNY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, zLukaszem said:

Hej. 
NOWY JORK JEST ŚWIETNY...!!!!

Polecam bardzo, przynajmniej w fomrie ogólnego rozeznania  - jest taki dość ogólny, dużo o atrakcjach, komunikacji, bezpieczeństwie itp., ale w nim sa też odnośniki do konkretnych artykułów np. o darmowych atrkacjach, o zimie w NYC, też super zestawienie punktów widokowych na Manhattan itp. Szczerze polecam :)

Niebezpiecznie blisko spamu sie znajdujesz z tym polecaniem...

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 hour ago, kzielu said:

Niebezpiecznie blisko spamu sie znajdujesz z tym polecaniem...

Kolejny spamer. Zawsze się zastanawiam czemu akurat tutaj wciskają te blogi itp.

Napisano
1 minute ago, Jackie said:

Kolejny spamer. Zawsze się zastanawiam czemu akurat tutaj wciskają te blogi itp.

Dzieki - nie moglem strony podejzec z pracy - wywalilem link z cytatu z mojego posta.

• 5 miesięcy później...
Napisano

Hej!

Niedługo planuję zwiedzanie NYC, 1 lub 2 dni na początek. Szukam kogoś do wspólnego zwiedzania.

Jestem studentką, nie byłam wcześniej w Nowym Jorku :D

Napisano
W dniu 3.07.2021 o 16:33, p.k napisał:

Hej!

Niedługo planuję zwiedzanie NYC, 1 lub 2 dni na początek. Szukam kogoś do wspólnego zwiedzania.

Jestem studentką, nie byłam wcześniej w Nowym Jorku :D

tydzien max [5-7 dni, nie wiecej i nie mniej] - to odpowiednia ilosc dni aby poznac to miasto i zakochac sie w nim i jednoczenise znudzic. 

Napisano
59 minut temu, ilya_ napisał:

tydzien max [5-7 dni, nie wiecej i nie mniej] - to odpowiednia ilosc dni aby poznac to miasto i zakochac sie w nim i jednoczenise znudzic. 

Dokładnie. Byłem tydzień i ostatniego dnia już miałem dość. Nigdzie nie poszedłem. Ale za rok, dwa znów pojadę na tydzien bo przeciez nie wszystko widzialem. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...