melanie Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Dziękuję bardzo za informacje. Nie rozumiem dlaczego niektórzy prują się, że chcę tam wyjechać. To jest narazie tylko pomysł, nic nie jest jeszcze pewne, spokojnie.
Jackie Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Dziękuję bardzo za informacje. Nie rozumiem dlaczego niektórzy prują się, że chcę tam wyjechać. To jest narazie tylko pomysł, nic nie jest jeszcze pewne, spokojnie. Nikt się nie "pruje" Po prostu jesteśmy ciekawi dlaczego akurat ta a nie inna opcja.
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Katlia, wygooglowalam sobie wlasne te Rotary i podeslalam kuzynce. Podczytalam troche o programie i wydaje sie dosc interesujace. Nie wiesz moze czy sa jakies konkretne wymagania odnosnie uczestnika tzn czy musi byc wzorowym uczniem itp itd?
katlia Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 To zalezy od klubu. Czasami chca kogos zaangazowanego w szkole/spolecznie, w innych klubach stopnie sie bardziej licza. Duzo zalezy od konkurencji -- im wiecej kandydatow, tym trudniej sie dostac. To jest bardzo dobra organizacja, i te programy sa szanowane. Tu w USA taki rok zagranica z Rotary jest bardzo mile widziany na aplikacjach na studia. Uniwersytety wiedza, ze taka przygoda wymaga sporo doroslosci, odwagi, itp.
sly6 Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Kiedyś pomagałem ludziom z Rotary Tak potrzebują kogoś zaangażowanego społecznie wtedy wszystko jest możliwe I jak widac ze rodzina rodzinie pomaga jesli chodzi np o ilon
sly6 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 Ilona wiem. To dobrze i takim należy być.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.