jkb Napisano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Dobra, wiec zeby dobrnac z watkiem do konca... zatrzymala mnie policja w Polsce dwa razy w ciagu 30 minut jechalem pozno w nocy i szukali kradzionych samochodow w naszej pieknej Warszawie. W obu przypadkach dalem im do wyboru polskie i miedzynarodowe prawko. Powiedzieli, ze Polskie jest wazne i ze moge sie nim legitymowac, ale tez ze przyjeliby miedzynarodowe. Problem z glowy
ilon Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Dobra, wiec zeby dobrnac z watkiem do konca... zatrzymala mnie policja w Polsce dwa razy w ciagu 30 minut jechalem pozno w nocy i szukali kradzionych samochodow w naszej pieknej Warszawie. Taa, jasne! Pewnie jechales nieprzepisowo i teraz tutaj nas chcesz oszukac ;<<
KaeR Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Dobra, wiec zeby dobrnac z watkiem do konca... zatrzymala mnie policja w Polsce dwa razy w ciagu 30 minut jechalem pozno w nocy i szukali kradzionych samochodow w naszej pieknej Warszawie. W obu przypadkach dalem im do wyboru polskie i miedzynarodowe prawko. Powiedzieli, ze Polskie jest wazne i ze moge sie nim legitymowac, ale tez ze przyjeliby miedzynarodowe. Problem z glowy To czym Ty jezdziles? BMW, że Cię tak zatrzymywali? :-P
Łukasz90 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Nic dziwnego w Warszawie właśnie głównie Japończyki kradną a szczególnie Toyoty.
Jackie Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Nic dziwnego w Warszawie właśnie głównie Japończyki kradną a szczególnie Toyoty. W pierwszej chwili pomyślałam że Japończycy kradną Toyoty w Warszawie
jkb Napisano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2016 W pierwszej chwili pomyślałam że Japończycy kradną Toyoty w Warszawie Ma to sens
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.