szaman Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 Teraz, Labs92 napisał: Jak nie zostane wylosowany, jak już zostałem i mam nadany nr CN? Własnie dwie opcje - albo zdjecie jest jednak akceptowalne albo na rozmowie u Konsula sie dowiem ze jednak nie moga mi przyznac ;/ aaaa Sorry myślałem, że mimo wylosowania wysłałeś zgłoszenie raz jeszcze w kolejnej edycji DV...tak na wszelki wypadek. W takim razie daj znać gdyby się okazało lub nie okazało, że przez "wielkość" twarzy odmówiono Ci GC. Pomoże to innym w następnych loteriach a ja 3mam kciuki żeby wszystko było git
szaman Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 2 minuty temu, KaeR napisał: To po co sie odzywasz? Kaer czy ty dzisiaj wstałeś lewą nogą? zrób se jakiś jogging i nie pij lepiej kawy:)
KaeR Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 1 minutę temu, szaman napisał: Kaer czy ty dzisiaj wstałeś lewą nogą? zrób se jakiś jogging i nie pij lepiej kawy:) Nie martw sie o mnie. Jak sobie zgadujesz to po co marnowac kilobity? :\
szaman Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 2 minuty temu, KaeR napisał: Nie martw sie o mnie. Jak sobie zgadujesz to po co marnowac kilobity? :\ powiem kreatywniej:)....czep się tramwaja
Labs92 Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 9 minut temu, Joanna30 napisał: To jak zostałeś wylosowany, to po co Ty w ogóle sobie zaprzątasz głowę zdjęciem? Weź głęboki oddech, idź na spacer, albo coś... " Zgłoszenie zostanie automatycznie odrzucone przez system, jeżeli nadesłane zdjęcie cyfrowe lub skanowane nie będzie spełnialo powyższych wymagan. Równiez zgłoszenie podlega dyskwalifikacji oraz odmowie wiz w przypadku spraw, w których zdjęcia są nieaktualne, wykazują ślady manipulacji lub nie spełniają podanych wyżej wymogów.W ubiegłych latach tysiace zgłoszen zostało odrzuconych, dlatego więc prosimy uważnie wypełnić aplikacje i dołaczyć zdjęcie aplikanta w odpowiednich rozmiarach i rozdzielczości. " Dlatego sobie zaprzątam i nie wiem, czy to że mnie zaakceptowali i zostałem wylosowany to znaczy, że jednak jest ok czy dopiero się dowiem na rozmowie...
Joanna30 Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 A zostało Twoje zgłoszenie automatycznie odrzucone przez system? Nie.
Labs92 Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 Teraz, Joanna30 napisał: A zostało Twoje zgłoszenie automatycznie odrzucone przez system? Nie. Bardziej chodziło mi o tą częsć: "Równiez zgłoszenie podlega dyskwalifikacji oraz odmowie wiz w przypadku spraw, w których zdjęcia są nieaktualne, wykazują ślady manipulacji lub nie spełniają podanych wyżej wymogów."
KaeR Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 5 minut temu, szaman napisał: powiem kreatywniej:)....czep się tramwaja Ach, loteria jeszcze zostanie przez cztery lata, zeby Trump mogl sobie elektorat powiekszyc...
szaman Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 1 minutę temu, KaeR napisał: Ach, loteria jeszcze zostanie przez cztery lata, zeby Trump mogl sobie elektorat powiekszyc... oby jak najdłużej
PAUL2016 Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 Czas pokaze,co sie bedzie dzialo,ze wszystkim i dv. Trzeba byc dobrej mysli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.