pelasia Napisano 23 Września 2016 Zgłoś Napisano 23 Września 2016 Jednak to racja ze lubiący konie to wspólna rodzina Pelasia głupich nie sieją sami wschodzą. Nie ma nic lepszego niż zadowolona i szczęśliwa kobieta. Ja tak myślę i będę robić.. Tylko podobno miłość do konia przerasta miłość do meza i co pozniej zrobić? Kobieta nadal szczęśliwa tylko meza brak dobra koniec tego off topa. Na temat banków i przelewów do polski nic nie wiem, wiec siedzę cicho i czytam, moze sie czegoś nauczę
Sly Napisano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2016 Tylko podobno miłość do konia przerasta miłość do meza i co pozniej zrobić? Kobieta nadal szczęśliwa tylko meza brak dobra koniec tego off topa. Na temat banków i przelewów do polski nic nie wiem, wiec siedzę cicho i czytam, moze sie czegoś nauczę ja co prawda meza jeszcze nie mam, ale nie-maz musial przejsc test konia (a ja test psa ) i zdecydowanie nie koliduje to z nie-mezem...wiec...hmm..to moze taki test jest....czy cuś no jak przerosnie to - zmienic meza pozostaje a jak nie przerosnie, to...dobry maz
laurels Napisano 25 Września 2016 Zgłoś Napisano 25 Września 2016 potwierdzam, ze przelewy miedzy citibankami sa darmowe, a pieniadze sa dostepne w czasie rzeczywistym - od razu na koncie. Ja korzystam z uslugi global trnasfer (transakcje robie online) a w Polsce mam rachunek zlotowkowy i walutowy.
Sly Napisano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2016 potwierdzam, ze przelewy miedzy citibankami sa darmowe, a pieniadze sa dostepne w czasie rzeczywistym - od razu na koncie. Ja korzystam z uslugi global trnasfer (transakcje robie online) a w Polsce mam rachunek zlotowkowy i walutowy. a jak wypada kurs $ przy takich przelweach?
zielonywkarty Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Wells Fargo? Po tej aferze co wyszła na jaw ostatnio? Nie wiem... telewizji nie ogladam
KaeR Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 telewizji nie ogladamA jaki to ma związek z czymkolwiek? Jak z banku wykradna SSN, to też Ci będzie ryba, bo nie oglądasz telewizji? Warto wiedzieć, gdzie się trzyma pieniądze i co bank robi. W przypadku WF nawet nie trzeba nic śledzić, wszyscy pracownicy i studenci dostali u nas z góry maila, żeby sprawdzić czy nie doszło do podejrzanych transakcji na ich kontach. Ja mam konto w BoA, więc swojemu bankowi patrzę na ręce non-stop.
Jackie Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 telewizji nie ogladam Zakładali fikcyjne konta bankowe i kredytowe w imieniu klientów i ściągali za nie opłaty. http://money.cnn.com/2016/09/08/investing/wells-fargo-created-phony-accounts-bank-fees/ Nie trzeba telewizji
zielonywkarty Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 widze poploch ja tam nie narzekam mam wszystko co potrzebuje za free.
Jackie Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 widze poploch Raczej zdrowy rozsadek. Zlodziejom pieniedzy nie powierzam.
dempster Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 potwierdzam, ze przelewy miedzy citibankami sa darmowe, a pieniadze sa dostepne w czasie rzeczywistym - od razu na koncie. Ja korzystam z uslugi global trnasfer (transakcje robie online) a w Polsce mam rachunek zlotowkowy i walutowy. Czyli to dziala jak darmowy wire transfer? I to idzie bezpsorednio na konto walutowe (dolarowe) w Polsce? Jesli tak to rewelacja. Byla kiedys taka opcja w Washington Mutual, gdzie faktycznie bez oplat szla kasa na konto w Polsce ale po przewalutowaniu. Ale wiadomo co sie z WaMu stalo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.