Labs92 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 6 godzin temu, Harv24 napisał: Mysle ze Cie zdyskwalifikuja. Wszystko sie moze zdarzyc, gdy glowa pelna marzen zobaczymy na interview na jakiego konsula trafie..
Harv24 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 Po prostu noe panikuj tak Wszystko bedzie dobrze, na pewno Cie nie odrzuca na tym etapie ze wzgledu na zdjecie.
Labs92 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 21 minut temu, Harv24 napisał: Po prostu noe panikuj tak Wszystko bedzie dobrze, na pewno Cie nie odrzuca na tym etapie ze wzgledu na zdjecie. Własnie obawiam sie, ze to ten etap gdzie sie zaczna pozbywac swoja droga mieli tyle czasu zeby sprawdzic poprawnosc zdjecia przed komunikatem ze zostalem wylosowany a tu nic nie wiadomo
pelasia Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 A ja sie zastanawiam dlaczego ludzie maja taki problem ze zdjęciami. Co roku to jest największym wyzwaniem. Mozna pomysleć, ze to jakas filozofia wyższego szczeblu
Labs92 Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 7 godzin temu, pelasia napisał: A ja sie zastanawiam dlaczego ludzie maja taki problem ze zdjęciami. Co roku to jest największym wyzwaniem. Mozna pomysleć, ze to jakas filozofia wyższego szczeblu Ja akurat pierwszy raz w zyciu wysylalem aplikacje i to dowiedzialem sie o dv na 2 tyg przed koncem wiec mialem w dupie jakie to zdj tylko byle mi przeszlo pixelami, a samo zdj jest ok tyle ze po prostu zbyt bliskie
karolamo Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 My wyslalismy chyba na tydzien przed koncem, zdjecia zrobilismy sami na tle bialego przescieradla. Wszystko ladnie przeszlo. I byla wygrana, czego zycze Wam rowniez!
qurter Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 Czyli jak zamieściłem zdjęcie z DV 2017 to będzie dyskwalifikacja ? Zdjęcie jest te same lecz na nowo je obrabiałem, bo tamte gdzieś się zapodziało.
sly6 Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 to zależy od systemu czy Cie odrzuci odrazu czy pod czas rozmowy. dlatego tez dali informacje na stronie Ambasady o tych fotkach.
qurter Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2016 no to ładnie...... ;/ ehh... to trzeba czekać kolejny rok.... A możesz podesłać gdzie ta informacja się znajduję ?
qurter Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2016 Ok już znalazłem. Ehhhh czemu nie przeczytałem tego wcześniej.......... ;(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.