sly6 Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Napisano 26 Października 2017 w uzasadnieniu pisze się np nauka,studia.. Jest wiele na forum podobnych historii.
emigrantka Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Napisano 26 Października 2017 Sly6 rozumiem ze moge pisac takie uzasadnienie ze wzgledu na dzieci mimo ze to nie oni sa glownymi aplikantami(nieletni )? Do ilu lat maksymalnie mozna przedluzac bialy paszport- do 4 ?
marcinCALIFORNIA Napisano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2018 Czesc wam! Troche to juz czasu minelo od mojej ostatniej wizyty tutaj! Wrzucam update co i jak u mnie.... otoz zdecydowalem sie porzucic szkole w Polsce i kontunowac nauke w USA,przyjechalem do w pazdzierniku 2017 przyjeli nie narazie do College'u potem przeniose sie na UNI, koszta tez znosnie , narazie FAFSA oplaca wszystko a nawet wiecej, pozniej na UNI to tez sie jakos ogarnie stypednia i inne pomoce, wyprowazdka tutaj to byla najlepsza decyzja w moim zyciu! Na razie mieszkam w Bay Area, Sunnyvale dokladnie, ale to byla pomylka przez moja byla dziewczyne haha ;D ( za drogo tu! ) natomiast College zaczynam w San Diego. Kocham to miesjce ;>> Mimo, ze nie mam tu rodziny to powiem wam szczerze, slonce/pogoda wynagaradza !!! Bardzo duzo podrozuje a teraz zaczalem nawet prowadzic Video Bloga, narazie amartoszczyzna jutjubowa, ale mam nadzieje, ze sie wyrobie ! W Przyszlym tygodniu dlugi weekend to jade do Kings/Sequoia oraz LA wszystko bedzie we vlogach, takze zapraszam!! https://www.youtube.com/channel/UCLX8gJ3tdR33dztH35ka6gw?
pelasia Napisano 17 Maja 2018 Zgłoś Napisano 17 Maja 2018 Super! Powodzenia! Odezwij sie od czadu do czasu z jakimś updatem jak Tobie sie powodzi!
MeganMarkle Napisano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2018 Zgadzam się z autorem wątku, pogoda w Californi wiele wynagradza, słońce jest wręcz uzależniające! Jesteśmy tu tylko dwa tygodnie a były to chyba najlepsze dwa tygodnie naszego życia, zdecydowanie zostajemy
stars & stripes Napisano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2018 @MeganMarkle mam dokładnie tak samo na Florydzie. W końcu znalazłem swoje miejsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.