Robert7 Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Moze ktos z Was wie czy mozna sie odwolac od decyzji konsula, ktory wydal wize tylko na 1 rok mojej mamie. Chce zeby odwiedzala mnie w US raz w roku, ale placic co rok za wize 160$ dla osoby 70 letniej to paranoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 może iść Twoja mama jeszcze raz po wizę. Za drugim razem może dostać Twoja mama wizę juz dłuższą jak na czas wróci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeR Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Niech mama leci i wraca na tej wizie, kolejna pewnie będzie na dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Ostatnia promese do USA dostalem na 6 (szesc) miesiecy. Bylem 1.5 raza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 4 godziny temu, Robert7 napisał: Moze ktos z Was wie czy mozna sie odwolac od decyzji konsula, ktory wydal wize tylko na 1 rok mojej mamie. Chce zeby odwiedzala mnie w US raz w roku, ale placic co rok za wize 160$ dla osoby 70 letniej to paranoja. Opowiadajac na Twoje pytanie - nie, nie mozna sie odwolac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Paranoja to dopiero co bedzie za prezydenta trumpa.... niech mama korzysta z wizy ktora ma, bo nastepnej moze nie dostac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert7 Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Wkurzylem sie w pierwszym momencie jak sie o tym dowiedzialem, ale juz mi przeszlo. Chociaz dalej uwazam ze to nie fer i traci glupota ze strony konsula. Nie znam sie na procedurach, ale moze i faktycznie 72 letnia kobieta stanowi jakies zagrozenie dla rynku pracy w USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 6 minut temu, Robert7 napisał: Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Wkurzylem sie w pierwszym momencie jak sie o tym dowiedzialem, ale juz mi przeszlo. Chociaz dalej uwazam ze to nie fer i traci glupota ze strony konsula. Nie znam sie na procedurach, ale moze i faktycznie 72 letnia kobieta stanowi jakies zagrozenie dla rynku pracy w USA Rynku pracy nie. Potencjalny imigrant - jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 to malo widziałeś na rynku pracy. 72 to nie tak duży by np zająć się dziećmi. Zobacz to sobie tak ze widziałeś czytałeś ze nie które osoby co mają 70 lat pracują i teraz co zrobisz.. Możesz dać np wizę na 1 rok,wróci dana osoba i nie będzie widać ze pracowała to dostanie wizę kolejną na dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renox Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 2 godziny temu, Robert7 napisał: Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Wkurzylem sie w pierwszym momencie jak sie o tym dowiedzialem, ale juz mi przeszlo. Chociaz dalej uwazam ze to nie fer i traci glupota ze strony konsula. Nie znam sie na procedurach, ale moze i faktycznie 72 letnia kobieta stanowi jakies zagrozenie dla rynku pracy w USA Ciesz sie ze wogole dostala,inni wychodza z kwitkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.