sly6 Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 jak pójdziesz za wcześnie a do tego bez zmian to może być podobnie. jak loteria to poczytaj trochę i spotykaj ludzi i zobaczysz jak bywa i jak czasami jest w życiu. czego nie możesz zrobić to zacząć ściemniać,pamiętaj ze inny Konsul powie Ci tak a za ściemę powie NIE.
Lx13 Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 Godzinę temu, kzielu napisał: Zeby trafic na polaka to musialbys sie udac do polskiej ambasady i starac sie o polska wize... W obecnych czasach... niekoniecznie.
Lx13 Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 39 minut temu, rafal77 napisał: to co powinenem powiedziec zeby dostac wize?wgl czy jest sens starania sie o koelejna promise wizy w ambasadzie?mają moje dane i napewno spytają się czemu za pierwszym razem nie dostalem i co zmienilo sie od tamtego czasu Słuchaj, nie chce cie oceniać ale to co napisze pewnie cie zaboli. Nie mam złych intencji, ale z tego co piszesz, jak sie wysławiasz wynika ze nie jestes zbytnio wyedukowany. Amerykanie nie piszą tego wprost ale np Kanadyjczycy sa otwarci w temacie i wprost ogłaszają ze "liczą na osoby wykształcone, ktore coś sobą reprezentują". Co prawda chodzi tu o wizy imigracyjne, ale jednak jest to świetna wskazówka. Wracajac do USA. Ameryka potrzebuje ludzi którzy mogą jej coś dać. Ameryka jest zainteresowana osobami ktore potrafią o siebie zadbać. Słusznie ci napisano powyżej ze moze twój stan posiadania, lub ocena ciebie dała do zrozumienia ze jestes dosyć ryzykownym turysta. A kto zapłaci rachunek jak coś ci sie stanie? Ciocia? Watpię. Zreszta byc moze dostałeś odmowę bo ktoś w twojej rodzinie juz zrobił w konia służby imigracyjne USA i został tam nielegalnie? Ty mozesz nawet o tym niewiedziec. Wzdygniesz sie i powiesz ze miliony turystów tam jeździ. Owszem, ale ty zostałeś sklasyfikowany jako potencjalny imigrant lub turysta który nie zadba o siebie (czytaj: turysta którego nie stać na taki wyjazd). Nie obrażaj sie, takie jest prawo największej światowej demokracji. Podziękuj tym, którzy przed tobą ja zrobili w konia. I na koniec. Jesli ci zależy na zasmakowaniu USA, to jedz do Toronto, Montrealu. Jedz na krótkie wakacje i przekonaj sie czy dostaniesz kanadyjskie eTA na wjazd i czy cie wposzcza na lotnisku. Jesli tak, to wróć i startuj o wize USA ponownie.
rafal77 Napisano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 czyli uwazasz ze startownie jeszcze raz o wize jest bez sensu? będzie to ty tylko wyrzucanie kasy w błoto . faktycznie moja mama była ponad 9 lat nielegalnie w stanach oni maja takie informacje ? chociaz na logike jakby poleciał do kanady i nie dostał bym eTA na wjazd to bym więcej kasy wydał niz jakbym sie starał kilkanascie razy o wize do stanów
rafal77 Napisano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 no czyli uwazasz ze kolejne starania o wize są bez sensu i będe tylko wyrzucał kase w błoto ??? faktycznie moja mama była 9 lat w stanach nielegalnie oni maja takie informacje ??? ale zakładając ze bym pojechal do kanady i by mnie nie wpuscili to bym zapłacił za bilet tyle ze mogbym spokojnie z 4 razy startowac o wize do stanów choc z nawet z to polsko wizo do stanów odsylają na lotnisku do polski , skomplikowane to wszystko
sly6 Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 szkoda ze nie piszesz wszystkiego tylko dana osoba musi pisać i pytać się.. Tak mają takie coś w systemie i teraz idzie syn Córka takiej osoby leci tam gdzie był rodzic i odpowiedź w większości jest NIE. bo urzędnik na granicy decyduje kto wjedzie na teren USA.
KaeR Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 43 minuty temu, rafal77 napisał: faktycznie moja mama była 9 lat w stanach nielegalnie oni maja takie informacje ??? Mysle, ze od tego powinienes zaczac. Moze wcale nie dostales odmowy, dlatego ze jestes bialy.
ilon Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 3 godziny temu, KaeR napisał: Mysle, ze od tego powinienes zaczac. Moze wcale nie dostales odmowy, dlatego ze jestes bialy. Tak samo jak kiedys ktos nie dostal wizy bo byl rudy.
KaeR Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 47 minut temu, ilon napisał: Tak samo jak kiedys ktos nie dostal wizy bo byl rudy. Rudzi nie dostaja. I dobrze. Kazdy wie, ze rudzi nie maja duszy. ;P
sly6 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 szukamy powodów takich jakie Nam pasują a powód nie jest kolor skóry a co innego lub splot wydarzeń i tego co mamy .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.