michal87ar Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Witam, jestem tu nowy. Jakiś czas temu konwersując z kuzynką, ta ni z tego ni z owego wyskoczyła że mnie zaprasza do siebie wraz z moją rodziną. Moje pytanie jest zatem takie: czy przy staraniu się o wize muszę wykazać się jakimś zaproszeniem od tej kuzynki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 12 minut temu, michal87ar napisał: Witam, jestem tu nowy. Jakiś czas temu konwersując z kuzynką, ta ni z tego ni z owego wyskoczyła że mnie zaprasza do siebie wraz z moją rodziną. Moje pytanie jest zatem takie: czy przy staraniu się o wize muszę wykazać się jakimś zaproszeniem od tej kuzynki? Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal87ar Posted January 1, 2017 Author Report Share Posted January 1, 2017 czyli po prostu składam wniosek o wizę i mam czekać oczywiści najpierw wpłacająć kase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal87ar Posted January 1, 2017 Author Report Share Posted January 1, 2017 Jeszcze jedno. Wyjazd planujemy na początek września 2017, kiedy najlepiej złożyć wniosek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Mozesz juz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertNYc Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 46 minut temu, michal87ar napisał: Witam, jestem tu nowy. Jakiś czas temu konwersując z kuzynką, ta ni z tego ni z owego wyskoczyła że mnie zaprasza do siebie wraz z moją rodziną. Moje pytanie jest zatem takie: czy przy staraniu się o wize muszę wykazać się jakimś zaproszeniem od tej kuzynki? Teoretycznie nie jest to potrzebne, ale napewno nie zaszkodzi je mieć w czasie rozmowy z konsulem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 tak tylko ze nie pokazywać tego zaproszenia na siłę.. No i zaproszenie nie gwarantuje dostania wizy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal87ar Posted January 2, 2017 Author Report Share Posted January 2, 2017 A czy opłata wiązowa dla dziecka, które ma rok i 10 miesięcy wynosi tyle samo co dla dorosłej osoby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertNYc Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 12 godzin temu, sly6 napisał: tak tylko ze nie pokazywać tego zaproszenia na siłę.. No i zaproszenie nie gwarantuje dostania wizy. Milion w banku też nie gwarantuje dostania wizy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.