andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 3 godziny temu, KaeR napisał: Booooooooooooooooooooooooooooooooooo Booooooooooooooooo, przeswiecajaca była....
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 4 minuty temu, pelasia napisał: Uwazaj, niektórych rzeczy nie da sie od-widzieć Co do starszych, decyzje o zdjęciu koszulki podejmowałbym na miejscu. Oczywiście wize przydzielalbym niezależnie od u-widzianego stanu... Echhh, rozmarzyłem się. Co się robi żeby zostać konsulem?
pelasia Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Andy Ty sie na wieku skupiasz, ja bym sie kierowała bardziej w kierunku wagi. No ale co kto lubi
ilon Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Czekaj chwilke, Andy zaraz ten przedzial wagowy napisze. Az ciekawa jestem czy bede sie musiala na niego obrazic ;>
KaeR Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 16 minut temu, ilon napisał: Kaer, co tam nie pasuje? Go Packers!
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 7 minut temu, ilon napisał: Czekaj chwilke, Andy zaraz ten przedzial wagowy napisze. Az ciekawa jestem czy bede sie musiala na niego obrazic ;> ilonko, Ty masz zawsze u mnie fory ze względu na wzgląd na umiejętność upieczenia sernika co nie jest tak powszechne u młodego pokolenia. Mamie dziekowac czy Babci za dobre wychowanie? A jak waga powyżej sredniej to biuścik taki.... cieplutki....
pelasia Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 2 minuty temu, andyopole napisał: A jak waga powyżej sredniej to biuścik taki.... cieplutki.... Gorzej jak ten biuścik na przodzie wielkości takiej samej jak wałeczki na tyle No jesli o temperaturze rozmawiamy to rzeczywiście, takim ludziom to zawsze cieplutko ha ha ha
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Wałeczki to dyskwalifikacja i egzekucja na miejscu bez dania racji....
ilon Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2017 7 godzin temu, andyopole napisał: ilonko, Ty masz zawsze u mnie fory ze względu na wzgląd na umiejętność upieczenia sernika co nie jest tak powszechne u młodego pokolenia. Mamie dziekowac czy Babci za dobre wychowanie? Nauczylam sie, bo moja mama przez jakis czas nie miala jakos dobrej energii do pieczenia ciast. Co nie zrobila to zakalec, jak tylko pojawiala sie w kuchni to ciasto opadalo. Wiec musialam sie nauczyc. Poza tym lubie ludziom osladzac zycie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.