Tomekk190 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Witam wszystkich forumowiczów mam na imie Tomek jestem tu nowy na tym forum w chicago od prawie 5 lat Mam pytanie może mi poradzicie jakie są możliwości uzyskania green card moze znacie jakiego dobrego adwokata imigracyjnego godnego polecenia aby pomógł zmienic status na legalny nie a nie tylko wydoił z kasy. Teraz jestem jak wiekszosc ludzi nieudokumentowany i bardzo chcialbym to zmienic wiem ze jest sponsorowanie o prace tylko mnie juz chyba nie obejmuje moja wiza juz wygasla, sponsorowanie przez inwestycje tez odpada brak funduszy na koncie :/ a moze juz ktos miał doczynie ia z jakims pewnym konkretnym i skutecznym adwokatem który pomógłw jego sprawie jakie sa koszta jesli tak to bardzo prosiłbym o kontakt z góry dziekuke i pozdrawiam Tomek
andyopole Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 W Ciupagowie tyle lat mieszkasz i nie znasz odpowiedzi na tak proste pytanie. Tak jak Sly6 napisał. Innego sposobu w Twoim przypadku raczej nie ma.
Joanna30 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Dokładnie tak. Przesiedzianą wizę, nielegalny pobyt i nielegalną pracę "przebacza" tylko ślub z obywatelem.
Mateusz35 Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Tylko ślub Cie w tej sytuacji ratuje.....
andyopole Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Mateusz35 napisał: Tylko ślub Cie w tej sytuacji ratuje..... Ladny mi ratunek...
KrysiaK Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 6 godzin temu, andyopole napisał: Ladny mi ratunek... Tonący brzytwy się chwyta
ilon Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 17 godzin temu, andyopole napisał: Ladny mi ratunek... Ojj juz tak nie przesadzajmy. Nie ma az tak zle, moze czasem
pelasia Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 Z żona źle, a bez zony jeszcze gorzej
ilon Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 52 minuty temu, pelasia napisał: Z żona źle, a bez zony jeszcze gorzej To samo powtarzam swojemu mezowi jak na mnie tak narzeka, jaka ja zla i niemila
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.