ilya_ Napisano 26 Maja 2018 Zgłoś Napisano 26 Maja 2018 coraz czesciej sa popularne w USA wsrod juz nie tylko mlodziakow, ale i wiek sredni aplikacje telefonowe typu swipe left or right czyli szukanie ludzi na szybkie spotkanie, czyli szukanie ludzi na szybki sex. Coraz wiecej mediow o tym trabki tutaj, ze nie tylko to bardzo popularne, ale i zeby uwazac. Chodzi o wszelakiej masci choroby.
kb883 Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 a próbowałeś na www.datezone.com - randki dla dorosłych ale jest mnóstwo osób zza granicy, tzn polonii
MeganMarkle Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 On 5/26/2018 at 5:43 AM, ilya_ said: coraz czesciej sa popularne w USA wsrod juz nie tylko mlodziakow, ale i wiek sredni aplikacje telefonowe typu swipe left or right czyli szukanie ludzi na szybkie spotkanie, czyli szukanie ludzi na szybki sex. Coraz wiecej mediow o tym trabki tutaj, ze nie tylko to bardzo popularne, ale i zeby uwazac. Chodzi o wszelakiej masci choroby. Aż mi się przypomniało jak byłam pare lat temu na wakacjach pod Barceloną w malowniczej miejscowości Sitges, która jest typowo gejowską miejscówką na wakacje (sami geje wszędzie, w klubach, restauracjach, na plazy), trafiłam tam przez przypadek z koleżanka i mieszkalysmy na kwaterze gdzie było pełno gejowskich magazynów. A że była to jedyna dostępna prasa to je czytałam - był tam właśnie artykuł pisany przez pana który testował takie właśnie apki do szukania partnera na szybki sex (oczywiście to akurat były apki dla gejów). Była w takiej apce mapka na której lokalizowales siebie i widziałeś chętne na przygodny sex w tym momencie, w twojej okolicy. I jazda. Strasznie mnie to zszokowało i do dziś pamietam ten artykul i opisy jak to wyglądało w praktyce...aż ciężko mi uwierzyć że popularne stały się takie same apki dla ludzi hetero O.o
motorolnik Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 A propos portali randkowych tak mi się skojarzyło z dzisiejszym viralem na twitterze:
Kleofas11 Napisano 25 Września 2020 Zgłoś Napisano 25 Września 2020 5 hours ago, tomerek9052 said: Widziałem na jezdemglupi.pl sporo ogłoszeń zarówno z Polski jak i USA. Wydaje mi się że w sumie na każdym portalu znajdziesz takie ogłoszenia, chociażby nawet na jezdemglupi.pl "Znajdź" sobie inne "love". Tu monety na zarobek nie znajdziesz.
jandzban84 Napisano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2021 Jestem w szoku, że takie coś funkcjonuje i to jak opisujesz, całkiem dobrze.
Łukasz90 Napisano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2021 W dniu 10.07.2019 o 23:06, MeganMarkle napisał: A że była to jedyna dostępna prasa to je czytałam - był tam właśnie artykuł pisany przez pana który testował takie właśnie apki do szukania partnera na szybki sex (oczywiście to akurat były apki dla gejów). Była w takiej apce mapka na której lokalizowales siebie i widziałeś chętne na przygodny sex w tym momencie, w twojej okolicy. I jazda. Strasznie mnie to zszokowało i do dziś pamietam ten artykul i opisy jak to wyglądało w praktyce...aż ciężko mi uwierzyć że popularne stały się takie same apki dla ludzi hetero O.o Ja również byłem w szoku jak mój znajomy ze studiów-gej pokazał mnie taką aplikacje bo z niej korzystał i osoby, które były tam zarejestrowane....:/ Nie będę rozwijał tematu , ale dało mnie to wiele , naprawdę wiele do myślenia.
motorolnik Napisano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2021 On 8/3/2021 at 11:52 PM, Łukasz90 said: i osoby, które były tam zarejestrowane Tak mi się przypomniała historia przekazana mi swego czasu przez starego dobrego znajomego, którego ojciec był kiedyś senatorem RP a który też sam poprzez znajomości z warszawskimi prawnikami ze sfer polityki jest blisko plotek z Wiejskiej: Otóż za czasów V Kadencji Sejmu straż marszałkowska niejednokrotnie przyłapywała późnymi wieczorami w pustych salach sejmowych w dwuznacznych sytuacjach ówczesnego Premiera oraz Ministra Sprawiedliwości. Nie muszę podkreślać jak wielkimi obrońcami moralności byli wtedy i teraz. Również opowiedział drugie tło wydarzenia z tego samego okresu, kiedy to były marszałek sejmu został wykluczony z szeregów partii. Oficjalnym powodem były jakieś konflikty partyjne, jednak podobno prawdziwym powodem była kłótnia kochanków - tegoż marszałka oraz szefa partii i byłego premiera (tego samego od schadzek z ministrem sprawiedliwości). Marszałek bowiem jest bi, i tylko jakiś czas temu się ożenił.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.