Skocz do zawartości

Internet w telefonie

axie92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podczas całej podróży muszę mieć dostęp do Internetu w telefonie. Czy możecie polecić jakąś sieć, która ma pakiet internetowy w miarę duży i nie jest mega droga? Z tego co czytałam, ceny w tych kwestiach są spore. Będę wdzięczna! :)

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy później...
Napisano

Witam. Widzę że ostatni post z Maja więc chciałbym zapytać na nowo. W styczniu wybieram się do Waszyngtonu i na Florydę na 3 tygodnie. Chciałbym zakupić najlepiej w Polsce lub ewentualnie bez większych problemów na miejscu w USA kartę SIM do swojego telefonu (Galaxy S4). Chciałbym mieś tam trochę internetu żeby móc ewentualnie tam coś sprawdzić i jakieś rozmowy. Proszę napiszcie jak najlepiej rozwiązać taki zakup. Chodzi o ok 2-3 GB neta na 3 tygodnie,

Pozdrawiam

Napisano
11 minut temu, Paweł Pańczyszyn napisał:

Witam. Widzę że ostatni post z Maja więc chciałbym zapytać na nowo. W styczniu wybieram się do Waszyngtonu i na Florydę na 3 tygodnie. Chciałbym zakupić najlepiej w Polsce lub ewentualnie bez większych problemów na miejscu w USA kartę SIM do swojego telefonu (Galaxy S4). Chciałbym mieś tam trochę internetu żeby móc ewentualnie tam coś sprawdzić i jakieś rozmowy. Proszę napiszcie jak najlepiej rozwiązać taki zakup. Chodzi o ok 2-3 GB neta na 3 tygodnie,

Pozdrawiam

na miejscu bierzesz karte prepaid. Tylko sprawdz czy Twoj telefon bedzie dzialal w US, moze nie dzialac albo dziaolac gorzej. mnie przed wylotem operator w PL zapewnial ze telefon bedzie dzialal bez zarzutow a na miejkscu okazalo sie ze mial ograniczenia co do LTE dzialal tyklko w 3g a podawano ze international aparat.

https://www.att.com/prepaid/plans.html

Napisano

Ja miałam kartę t-mobile dla turystów cena 30 dolarów na 3 tygodnie w tym bez limitu smsy i 1000 min jesli dobrze pamietam :) mozna sprawdzić na ich stronie 

Napisano

Najlepsza opcja- to kupić kartę SIM z T-Mobile na eBay.com.

Wlasnie wybieram się do Kalifornii na miesiąc i w związku z tym kupiłem SIMkartę z lokalnym numerem i załadowanym planem $45/miesiąc (nielimitowany internet i rozmowy), a zapłaciłem tylko $21.99. Po miesiącu można bez problemu skasować abonament.

https://m.ebay.com/itm/T-Mobile-Sim-with-Prepaid-plan-45-4GB-4G-LTE-Free-First-month/262933315028?epid=813430950&hash=item3d380bfdd4:g:y0MAAOSwB-1Y7XfZ

Napisano
2 minuty temu, RobertNYc napisał:

Najlepsza opcja- to kupić kartę SIM z T-Mobile na eBay.com.

Wlasnie wybieram się do Kalifornii na miesiąc i w związku z tym kupiłem SIMkartę z lokalnym numerem i załadowanym planem $45/miesiąc (nielimitowany internet i rozmowy), a zapłaciłem tylko $21.99. Po miesiącu można bez problemu skasować abonament.

Na terenie USA już nie ma roamingu między poszczególnymi stanami. Po co Ci lokalny numer?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...