darekbp Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Witam mam do Was pytanie chce razem z dziewczyna składać wniosek i myśleliśmy żeby termin rozmowy z konsulem był tego samego dnia żeby nie jeździć dwa razy ale słyszałem ze lepiej jest w dwa inne dni wtedy są większe szanse na uzyskanie wizy czy to prawda ?
darekbp Napisano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Tak zrobimy he a może wiecie jak wszystko wypełnię i jak dzwonię by umówić sie to mówić ze dziewczyna jeszcze jest żeby dwie osoby razem tego samego dnia? I czy długo czeka sie na taka rozmowę?
sly6 Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 9 godzin temu, darekbp napisał: Tak zrobimy he a może wiecie jak wszystko wypełnię i jak dzwonię by umówić sie to mówić ze dziewczyna jeszcze jest żeby dwie osoby razem tego samego dnia? I czy długo czeka sie na taka rozmowę? tak mówić należy. możesz czekać i miesiąc czasu na rozmowę bo jest czas wakacyjny.
ToFFiK Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 Możesz też zapisać się przez formularz na stronie https://cgifederal.secure.force.com/ - wg mnie jest wygodniej niż przez telefon (jako ze widzisz wszystkie terminy i ile jest wolnych miejsc). Mam odczucie że (przynajmniej w moim konkretnym przypadku - 2 studentów) wizyta z dziewczyną bardziej nas uwiarygodniła
darekbp Napisano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 Panowie mam jeszcze takie pytanko jak wypełnię juz ten formularz to opłatę muszę zrobić w tym samym dniu?
haneczka019 Napisano 27 Maja 2017 Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 1 godzinę temu, darekbp napisał: Panowie mam jeszcze takie pytanko jak wypełnię juz ten formularz to opłatę muszę zrobić w tym samym dniu? Nie musisz. Wniosek wizowy jest w systemie przez 30 dni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.