Dracid Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 Lx13, nie za ostro? Pohamuj się czasem. I przeczytaj uważnie, na kiedy jest bilet powrotny i o co ktoś pyta. Nie uważam, że pieprzę farmazony, za to chamstwo z Twoich słów bije na kilometr.
Lx13 Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 Sorry Darcie, na głupotę odpowiadam ostro. Dobrze wiesz o co mi chodziło z pobytem, a twój post jest głupi (delikatnie mówiąc).
czarex Napisano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2017 Dnia 6/17/2017 o 08:22, Lx13 napisał: Nie pieprzcie farmazonów. Dobrze wiecie ze jak zacznie kombinować z data powrotu tj. wydluzy pobyt w USA poza ten zadeklarowany to ma praktycznie po wizie i Amerykę bedzie oglądać w YouTube. Nie tak do konca. W 2010 na granicy powiedzialem ze na okolo 3 tygodnie lece (powrotny bilet mialem chyba po 22 dniach) na slub w rodzinie plus zobaczyc LA - co bylo prawda (w ambasadzie mowilem ze na slub chce leciec na tydzien - dwa). Urzednik zaczal sie wypytywac jaka relacja tej osoby co sie hajta oraz ile gotowki mam ze soba - nie pytal o bilet powrotny. Wbil mi ze pol roku moge siedziec. W miedzyczasie jak bylem kumpel wygral wejsciowke do grubego turnieju w pokera w LA (dogadane z nim wczesniej mielismy, ze jesli ktorys z nas wygra pakiet na jakis gruby turniej to drugi tez leci - rok wczesniej ja lecialem do Macau i kumpel tez przylecial) wiec kupilem nowy bilet powrotny na 3 tygodnie pozniej. Nikt nigdy sie mnie nie czepial ze siedzialem dluzej niz mowilem. A wielokrotnie wjezdzalem. Inna sprawa, jak mieszkasz przykladowo w Kanadzie i autem przekraczasz granice, to I94 masz w formie papierowej, jedziesz powiedzmy na weekend na powrocie mozesz oddac to I94 ale nie musisz jesli planujesz kolejne wjazdy w ciagu waznosci I94. Wiec na granicy mowisz, ze jedziesz na weekend co jest zgodne z prawda i realiami, a I94 oddajesz po pol roku.
truski27 Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 Dnia 17.06.2017 o 20:37, Dracid napisał: Lx13, nie za ostro? Pohamuj się czasem. I przeczytaj uważnie, na kiedy jest bilet powrotny i o co ktoś pyta. Nie uważam, że pieprzę farmazony, za to chamstwo z Twoich słów bije na kilometr. dokładnie tak co odpowiedź to ostro jedzie po każdym
Lx13 Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 1. Nie lubię kłamców co oszukują zeby dostać wize 2. Nie lubię jak kłamcy dają rady i bym, tzn zeby tez kłamali. Czemu? Bo byc moze sa ludzie uczciwi i jak zaczną kłamać to beda cierpiec I tyle. Nie podoba sie? Nie czytaj.
Czołg Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 A ja tam lubię jak Lx13 przywali Mistrz ciętej riposty hahaha
sly6 Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 4 godziny temu, Lx13 napisał: 1. Nie lubię kłamców co oszukują zeby dostać wize 2. Nie lubię jak kłamcy dają rady i bym, tzn zeby tez kłamali. Czemu? Bo byc moze sa ludzie uczciwi i jak zaczną kłamać to beda cierpiec I tyle. Nie podoba sie? Nie czytaj. czy zaczną klamac czy tez nie to będą plakac i cierpieć. Czy da się coś z tym zrobić?
Dracid Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Dnia 17.06.2017 o 22:20, Lx13 napisał: Sorry Darcie, na głupotę odpowiadam ostro. Dobrze wiesz o co mi chodziło z pobytem, a twój post jest głupi (delikatnie mówiąc). Kurczę, dopiero teraz zobaczyłem Twojego posta. Jest Pan mistrzem i po raz kolejny udowodnił Pan jak uważnie czyta (nie jestem żadnym Dartem, heh). A co było głupiego w moim poście, mógłby Pan wyjaśnić? Po to jest forum, żeby czytać, nie sądzisz? I ponawiam prośbę o bycie chamskim we własnym gronie znajomych, może oni są mniej wyczuleni na Pańskie wątpliwej jakości poczucie kultury.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.