Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, Patipitts said:

Good news :) moj status sie wlasnie zmienil na new card is being produced wczoraj :) szybko poszlo!

Oh wow mega szybko! Gratulacje! 

Napisano
20 hours ago, Patipitts said:

Dzieki dziewczyny:) sama jestem zaskoczona ze takie tempo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mam nadzieje ze moje obywatelstwo tez tak pojdzie!

Napisano
Mam nadzieje ze moje obywatelstwo tez tak pojdzie!

Trzymam kciuki! Wyslalas juz petycje? Kiedy to sie wysyla wlasnie, po 3 latach rezydencji czy tak jak tutaj 90 dni przed?

Napisano
3 hours ago, Patipitts said:

Trzymam kciuki! Wyslalas juz petycje? Kiedy to sie wysyla wlasnie, po 3 latach rezydencji czy tak jak tutaj 90 dni przed?

Jak bedziesz dalej w zwiazku malzenskim to mozesz wyslac 90 dni przed rocznicy 3 latach od rezydencji (daty na zielonej karcie), ja musialam czekac 5 lat, wiec mi sie okienko otwiera 25go :) 

• Like 1
Napisano
Wow ale szybko! Ja czekam już od lipca i dalej nic się nie zmienia...

Ooo no cos ty! Mi przetransferowali sprawe do NBC i stamtad juz szybciutko poszlo. Ale SRC tak wlasnie robi. A dokad Twoja sprawa poszla?

Napisano
3 hours ago, Patipitts said:

Ooo no cos ty! Mi przetransferowali sprawe do NBC i stamtad juz szybciutko poszlo. Ale SRC tak wlasnie robi. A dokad Twoja sprawa poszla?

Moja to LIN, czyli Nebraska. Mają czas do końca stycznia 2022, może się wyrobią ☺️