ilon Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 1 minutę temu, Roelka napisał: Trzeba bedzie sprawdzac poczte. :p A kiedy Ci list wygasa? Miejmy nadzieje, ze w miare sprawnie im to pojdzie. Ja w takim razie nie musze sie martwic o to prawie az do konca 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 5 minut temu, ilon napisał: A kiedy Ci list wygasa? Miejmy nadzieje, ze w miare sprawnie im to pojdzie. Ja w takim razie nie musze sie martwic o to prawie az do konca 2019. Moje papiery sa wazne do wrzesnia Chociaz mam nadzieje, ze do tego czasu dostane nowa karte. :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 3 hours ago, ilon said: Oh wow. Ciekawe ile im zajmie wyslanie nowych I-751 wszystkim, ktorzy sa pending Sadzac po dzisiejszym alert'cie odnosnie CSC [1], raczej rekordu szybkosci nie bedzie... [1] https://www.uscis.gov/news/alerts/form-i-751-data-entry-delay-california-service-center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Sadzac po dzisiejszym alert'cie odnosnie CSC [1], raczej rekordu szybkosci nie bedzie... [1] https://www.uscis.gov/news/alerts/form-i-751-data-entry-delay-california-service-center Ja akurat w Vermont jestem, zobaczymy. Dam znac jak cos dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 7 godzin temu, Roelka napisał: Moje papiery sa wazne do wrzesnia Chociaz mam nadzieje, ze do tego czasu dostane nowa karte. :p Skladaj papiery na obywatelstwo i sie tym glupim I-751 nie przejmuj. Jak przyjdzie czas na interview, beda musieli sprawe i tak rozpatrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROB7 Napisano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 He wczoraj dostalem I-797 na 6 msc przed czasem, teraz tylko 60 dni na plastik i po zabiegu, bez zadnych interview. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 26 minut temu, ROB7 napisał: He wczoraj dostalem I-797 na 6 msc przed czasem, teraz tylko 60 dni na plastik i po zabiegu, bez zadnych interview. Na pewno piszesz w dobrym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROB7 Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 A co to ja juz sie pomylic nie moge, pochwalic sie chcialem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROB7 Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ze mnie tak gladko poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 2 godziny temu, ROB7 napisał: ze mnie tak gladko poszlo No tak, ale jak chwalisz się jakimś innym procesem w tym wątku to jest to trochę mylące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi