karusek Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 http://dziennikzwiazkowy.com/imigracja-2/nowe-zasady-imigracji-do-usa/
kzielu Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 4 minuty temu, karusek napisał: http://dziennikzwiazkowy.com/imigracja-2/nowe-zasady-imigracji-do-usa/ Po raz piecsetny w ciagu ostatnich trzech dni. I to nie sa zadne zasady jeszcze.
monk Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 W każdym linku na ten temat pisze to samo . Powiedziałem , nie uwierzę dopóki nie zobaczę !! Wielu już było takich , którzy obiecywali gruszki na wierzbie , a jak to się później kończyło to każdy dobrze wie . Trump mówił o wielu rzeczach i wiele rzeczy zapowiadał jako "zmiany na lepsze " , ale pamiętaj że nie tylko on ma coś do powiedzenia w sprawach kraju . Ma wielu zwolenników , ale i wrogów . Zwłaszcza w kongresie .
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Zniesienie wiz dla Polaków tez obiecywał, a ciupagi z Chicago po rekach go całować chcieli...
cee Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Po raz n'ty Andy , nie obiecywał. Interpretacja mediów i przekaz był taki.
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 27 minut temu, cee napisał: Po raz n'ty Andy , nie obiecywał. Interpretacja mediów i przekaz był taki. Ale entuzjazm na Jackowie siegal zenitu, nie pierwszy raz zresztą. Chyba każdy kandydat obiecywal a.... głupiemu radość.....
ilya_ Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 4 godziny temu, andyopole napisał: Zniesienie wiz dla Polaków tez obiecywał, a ciupagi z Chicago po rekach go całować chcieli... 3 godziny temu, andyopole napisał: Ale entuzjazm na Jackowie siegal zenitu, nie pierwszy raz zresztą. Chyba każdy kandydat obiecywal a.... głupiemu radość.... coraz bardziej odnosze wrazenie , ze bardziej na sprawie zniesienia obowiazku wizowego zalezy polakom tu w US niz w PL. Czemu ? Moze rodziny w US chca posciagac innych czlonkow rodzin z PL do roboty. Kto mial promoese dostac ten dostal juz dawno, albo ja dostanie bez problemu w przyszlosci. Komu i po co tak mocno zalezy na wizach ? Czy to tylko kielbasa wyborcza dla pewnej spolecznosci ? Ale to uz chyba odrebny temat do rozmowy .
Aiglon Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Godzinę temu, ilya_ napisał: Komu i po co tak mocno zalezy na wizach ? Czy to tylko kielbasa wyborcza dla pewnej spolecznosci ? Ale to uz chyba odrebny temat do rozmowy . Bo wszyscy - albo zasadnicza wiekszosc ze zniesienie wiz = rozdawnictwo zielonych kart. Jak sie wytlumaczy, ze to jetst wiza turystyczna to sie slyszły łeeeeee.. to po co to?
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Mnie tam rybka... Kto do mnie jedzie zawsze wize dostal ale ja nie z Podkarpacia, Nowego Targu czy Podlasia.
karusek Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 Mysle ze wraz z ewentualna reforma prawa imigracyjnego bedzie amnestia dla dlugo placoncych podatki w USA. Co by to bylo, jakie szkody dla gospodarki gdyby deportowano kilka milionow nielegalnych imigrantow?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.