ARANTES Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Jak Ci się to udało...sprawdzam https://dvlottery.state.gov/ w ciągu dnia i ciągle : Cytuj Electronic Diversity Visa Lottery Down for Maintenance! AES is currently down for maintenance. Please try again later.
BartekLawrence Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 U mnie to samo, ciągle konserwacja... teraz nagle robią konserwację serwerów jak ludzie wnioski składają?.... może to przez to, że dużo osób?
Dread Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 17 minut temu, BartekLawrence napisał: U mnie to samo, ciągle konserwacja... teraz nagle robią konserwację serwerów jak ludzie wnioski składają?.... może to przez to, że dużo osób? Zwykły fakap jak w poniedziałek w ing, za kilka dni naprawia. Do końca loterii jeszcze 3 tygodnie
pelasia Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 A pozniej sie okaże, ze wszystkie czesniejsze wnioski cos zjadło, bedzie trzeba ponownie zgłoszenie wysłać i dopiero sie bałagan zrobi . Moze jakiś haker sobie po prostu jaja robi..
BartekLawrence Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 9 minut temu, pelasia napisał: A pozniej sie okaże, ze wszystkie czesniejsze wnioski cos zjadło, bedzie trzeba ponownie zgłoszenie wysłać i dopiero sie bałagan zrobi . Moze jakiś haker sobie po prostu jaja robi.. a potem jak ludzie złożą drugi raz to stare nagle się pojawią, system wykryje 2x i dyskwalifikacja
Dread Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 3 minuty temu, BartekLawrence napisał: a potem jak ludzie złożą drugi raz to stare nagle się pojawią, system wykryje 2x i dyskwalifikacja Odkryliscie tajny plan Trumpa na ograniczenie imigracji
Łukasz90 Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Pożyjemy zobaczymy , 2 maja będziemy wiedizeć czy ktoś z pierwszego tygodnia wylosowany był . Ale miałem nosa ,żeby nie wysyłać w pierwszym tygodniu , tylko ja zawsze nie słucham swojej intuicji .
sly6 Napisano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2017 1 maja sprawdzamy wyniki o godzinie 18:00 jeśli chodzi o Polskę.
Rosa84 Napisano 12 Października 2017 Zgłoś Napisano 12 Października 2017 U mnie niestety też strona do złożenia wniosku nie działa. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda procedura po wylosowaniu zielonej karty? Może macie jakiś link? Z góry wielkie dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.